Unreal Tournament III komt op 23 November

Het verlossende woord is gesproken: de PC versie van Unreal Tournament III komt op 23 November in de Europese schappen te liggen. De PS3 versie staat nog altijd in de planning voor het eerste kwartaal van 2008 en over de Xbox 360 versie blijft het nog even stil.

Unreal Tournament III wordt een compleet nieuwe Unreal Tournament, dat zelfs een grotere sprong maakt tussen de originele Unreal Tournament en de 2003 en 2004-versies. Dit nieuwe deel vervolgt het bekende Unreal Tournament concept: als een futuristische strijder neem je deel aan vele, heftige gevechten tegen sterke vijanden. Maak slim gebruik van de meest krachtige sci-fi wapens en voertuigen om jezelf naar de overwinning te leiden. Dankzij de sterke Unreal Engine 3 staat Unreal Tournament III grafisch als een huis en ook online valt er weer genoeg snelle actie te beleven. Tel daar nog eens bij dat je ook nog een uitgebreide Unreal Engine 3 toolset krijgt om je eigen levels, gametypes of mods te maken en het is duidelijk dat UT 3 een first person shooter op z’n best is!

Unreal Tournament III zal op 23 november verschijnen voor de PC. De PS3- en Xbox 360-versie volgen in 2008.

  1.   
    Vendetta's avatar

    Wat is de bron hierachter dan, want de pre-release UK party van Epic is morgen en daar zouden ze het pas over de release date in Europa hebben ๐Ÿ˜ฎ

  2.   
    Darkknight's avatar

    Vendetta schreef, "Wat is de bron hierachter dan, want de pre-release UK party van Epic is morgen en daar zouden ze het pas over de release date in Europa hebben :o"

    zal wel gelekt zijn

  3.   
    Vendetta's avatar

    Darkknight schreef, "zal wel gelekt zijn"

    Nou ja, Midway heeft wel vandaag aan een grote gamewebsite uit de UK bevestigd dat de 23ste als release date voor de UK geldt, maar het is helemaal niet zeker dat dit voor heel Europa ook zo is ^^

  4.   
    ChielB's avatar

    Het is een bekend gemaakte Europese releasedatum, bron zowel het hierboven gebruikte CVG als bijvoorbeeld Eurogamer. Dus het aftellen kan beginnen! 8)

  5.   
    Menno Schellekens's avatar

    Vendetta schreef, "Wat is de bron hierachter dan, want de pre-release UK party van Epic is morgen en daar zouden ze het pas over de release date in Europa hebben :o"

    Sorry, sorry, sorry, even de URL vergeten in te vullen. De bron is Computerandvideogames.com. ๐Ÿ™‚

  6.   
    Daodan's avatar

    Duitsland: 12 november (aangepaste Duitse versie) ~~ Noord-Amerika: 19 november ~~ Europa: 22 november

    De PS3 versie is trouwens, tegen jullie vaste berichtgeving in, niet gepland voor Q1 2008 maar wordt op dit moment zelfs gefinalized en een Gold-status zou snel moeten volgen, wat betekent dat ie nog goed in 2007 uit kan komen. De productie rond de Xbox360 versie verloopt ook goed, maar deze staat nog steeds gepland voor begin 2008.

  7.   
    Vendetta's avatar

    Menno Schellekens schreef, "

    ”Vendetta” schreef, "Wat is de bron hierachter dan, want de pre-release UK party van Epic is morgen en daar zouden ze het pas over de release date in Europa hebben :o"

    Sorry, sorry, sorry, even de URL vergeten in te vullen. De bron is Computerandvideogames.com. ๐Ÿ™‚ "

    Helemaal prima hoor, maar als fanatieke speler van de originele Unreal Tournament ben ik zeer in afwachting van UT3 dus vandaar :), thx!

  8.   
    TheDude's avatar

    Daodan schreef, "Duitsland: 12 november (aangepaste Duitse versie) ~~ Noord-Amerika: 19 november ~~ Europa: 22 november

    De PS3 versie is trouwens, tegen jullie vaste berichtgeving in, niet gepland voor Q1 2008 maar wordt op dit moment zelfs gefinalized en een Gold-status zou snel moeten volgen, wat betekent dat ie nog goed in 2007 uit kan komen. De productie rond de Xbox360 versie verloopt ook goed, maar deze staat nog steeds gepland voor begin 2008."

    Ach ja, 22 of 23 november, what’s in a date he… ๐Ÿ˜‰ Bron? Zou wel apart zijn dat alle grote sites toch gewoon 23 november noemen.

    En als ik me niet vergis werd bij de gold status van de PC ook hier gemeld dat de PS3 spoedig ook gold zou gaan. Aangezien er nog geen vaste releasedatum is, is het nog maar afwachten of die versie 2007 zal halen. En dat van die X360 is leuk en aardig maar totaal onzinnig om te melden. Die stond al sinds dag 1 voor 2008 in de planning. ๐Ÿ™‚

  9.   
    Daodan's avatar

    I stand corrected, verneem net dat het idd 23 november is voor de Europese versie.
    En idd, in dat nieuwsbericht werd alles correct genoemd.. maar in deze bijvoorbeeld, en bij het afsluitende woord over de releasedata in elk nieuwsbericht over UT3, wordt steevast het verkeerde vermeldt. Xbox 360 versie is een klein detail, maar wordt hier genoemd als ”2008” wat ook juli 2008 kan zijn, terwijl het toch echt duidelijk ”begin 2008” wordt.