Leef je uit met alle toffe taunts uit Team Fortress 2

Het mag duidelijk zijn dat The Orange Box een enorm succes is geworden. Zowel Half-Life 2 en de twee episodes als ook Portal en Team Fortress 2 werden overspoeld met positieve recensies. De humor van Team Fortress 2 bleek een gouden keuze en online zijn de diverse taunts een ware rage om je tegenstander op een snedige one-liner te trakteren. Altijd al willen weten welke taunts er allemaal in de game zitten? De mensen van Sounboard hebben het in een handig overzichtje bij elkaar gezet, zodat je ze allemaal eens rustig kunt uitproberen. Ook geschikt om bijzondere voicemails mee te maken!

The Orange Box is uitgebracht met het oog op Half-Life 2: Episode Two en deze ‘box’ is een gebundelde uitgave van Half-Life 2, de vervolgen Episode One en Episode Two, de cartoony multiplayergame Team Fortress 2 en de puzzelgame Portal.

Episode Two gaat verder waar de eerste stopte. Alyx blijkt nog in leven te zijn en verder spelen de Vortigaunts (de behulpzame aliens) een belangrijke rol. De game speelt zich, in tegenstelling tot de eerste episode, vooral af in grote, uitgestrekte gebieden. De gevechten met de Combine (de slechte aliens) en de Striders (grote robotspinnen) zijn daardoor ook wat uitgebreider en massaler dan voorheen. Verder krijg je in deze tweede Episode te maken met een nieuwe tegenstander: de Hunter. Dit is een soort mini-Strider, die naast een behoorlijke snelheid ook nog eens beschikt over een flinke voorraad kogels.

Team Fortress 2 is een game gericht op de multiplayer en met een vrolijke, cartoony uitstraling. Kies uit verschillende classes, variërend van de zwaarbewapende Heavy tot de in stealth gespecialiseerde Spy, en werk samen met je team om de overwinning te behalen in diverse spelmodi en mappen.

Portal is een innovatieve puzzelgame, waarbij jij een testpersoon bent die in diverse ruimtes van Aperture Science de uitgang moet zien te halen met behulp van je portal-gun. Hiermee kan je een ingang en een uitgang creëren en uiteraard zijn ook alle natuurkundige wetten, zoals zwaartekracht en valversnelling van toepassing op de portals die je maakt. Op deze manier dien je diverse lastige situaties te doorstaan.

De Half-Life 2: Orange Box is inmiddels verschenen voor de PC en Xbox 360. De PS3-versie wordt later dit jaar verwacht.

  1.   
    TheDude's avatar

    Haha, geweldig! 😀

    Die Spy taunt 1: “Promise not to bleed on my suit and I kill you quick” 😆

  2.   
    NL Very Lazy's avatar

    haha maf stemmetje:P

  3.   
    Cyart's avatar

    erg veel maar wel vet

    sniper taunt 42: ”that helmet is gonna make a nice bowl for your brains” 8)
    sniper taunt 20: is het zelfde maar dan in roep vorm

  4.   
    Jarek's avatar

    dit is echt geweldig man 😀 😀

  5.   
    Ika Q's avatar

    Die taunts in TF2 zijn grappig. Je kan er altijd om lachen. 😆

  6.   
    COD II owner's avatar

    TheDude schreef, "Haha, geweldig! 😀

    Die Spy taunt 1: “Promise not to bleed on my suit and I kill you quick” 😆 "

    ja lekker 🙂

  7.   
    Mick.W's avatar

    Haha, die pyro heeft een gas masker op dus je hoort alles heel onduidelijk. Dit lijkt me echt super grappig om deze online te gebruiken. Als je spy bent en net voordat je iemand vermoord: “KiekeBoe”

  8.   
    sparten117's avatar

    GEweldig
    😛

  9.   
    firro's avatar

    haha ik heb moeite om demoman te verstaan :D:D btw PYRO ownDXD

  10.   
    Bumshakalakabum's avatar

    Mick.W schreef, "Haha, die pyro heeft een gas masker op dus je hoort alles heel onduidelijk. Dit lijkt me echt super grappig om deze online te gebruiken. Als je spy bent en net voordat je iemand vermoord: “KiekeBoe”"

    IK ben meestal Heavy en dan is het echt heel masterlijk om zo de boel neer te maaien met je gun terwijl je wat loopt te schreeuwen 😆

  11.   
    NLkevvNL's avatar

    lol dit is vet:P