Geniet van de spannende verhaallijn in nieuwe trailer Unreal Tournament III

Veel fans van de Unreal Tournament-serie kijken vol verwachting uit naar de nieuwste telg, Unreal Tournament III. Epic wil met deze game echt bergen gaan verzetten en de demo die enige tijd geleden verscheen werd door veel gamers met open armen ontvangen.

Vandaag laat deze game weer eens wat van zich zien met een frisse trailer. Hierin krijgen we meer te zien over de verhaallijn die je in de singleplayer zult ervaren. Voeg je bij Reaper, Malcolm en de overige huurlingen als ze de heftige strijd aangaan met Akasha, de High Inquisitor van de Necris.

Unreal Tournament III wordt een compleet nieuwe Unreal Tournament, dat zelfs een grotere sprong maakt tussen de originele Unreal Tournament en de 2003 en 2004-versies. Dit nieuwe deel vervolgt het bekende Unreal Tournament concept: als een futuristische strijder neem je deel aan vele, heftige gevechten tegen sterke vijanden. Maak slim gebruik van de meest krachtige sci-fi wapens en voertuigen om jezelf naar de overwinning te leiden. Dankzij de sterke Unreal Engine 3 staat Unreal Tournament III grafisch als een huis en ook online valt er weer genoeg snelle actie te beleven. Tel daar nog eens bij dat je ook nog een uitgebreide Unreal Engine 3 toolset krijgt om je eigen levels, gametypes of mods te maken en het is duidelijk dat UT 3 een first person shooter op z’n best is!

Unreal Tournament III zal mogelijk eind dit jaar nog verschijnen voor de PC en PlayStation 3. De versie voor de Xbox 360 volgt begin 2008.

  1.   
    Remmie!'s avatar

    oooh ๐Ÿ˜ฎ ‘Spannend’ ๐Ÿ˜•

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    YEAHH!!! KILL THE BITCH ๐Ÿ˜†

  3.   
    Ika Q's avatar

    Uiteindelijk zal het toch uitkomen met veel knallen ๐Ÿ˜†

  4.   
    touchdown's avatar

    ‘THE STUDIOS THAT BROUGHT YOU GEARS OF WAR’ zeker vet je ziet ook wel wat dingen terug van Gears en dat ziet er niet verkeerd uit dit spel ga ik zker halen ziet er graphisch ook zeer goed uit kan gewoon niet meer wachten

  5.   
    sparten117's avatar

    Vet 8)