Vlijmscherpe messen en tactische keuzes in nieuwe trailer Turok Rebirth

Bij het horen van de naam Turok denken sommigen toch even terug aan de goede oude tijd van bijvoorbeeld de Nintendo-64. Vele jaren terug was de game Turok op die console een aardig succes en waarom dan niet eens een nieuw deel maken? Dat nieuwe deel zal er straks komen en wel in de vorm van Turok Rebirth.

Vandaag krijgen we wat meer te zien van deze dino-shooter met een nieuwe trailer, hoewel we het einde van deze trailer gisteren al konden zien, maar dan zonder commentaar. In deze nieuwe trailer geeft de ontwikkelaar wat uitleg bij de keuzes die je kunt maken om je vijanden te verslaan. Kies je ervoor om met je dodelijke mes iedereen om te leggen? Of gebruik je liever boze dino’s om je vijanden uit de weg te ruimen? De keuze is aan jou…

Turok Rebirth is een FPS (eigenlijk zelfs een dino-shooter) dat zich afspeelt op een mysterieuze planeet in de nabije toekomst. Als speler ben je Joseph Turok, een voormalig Black-Ops commando die nu lid is van een elitair Special Forces team. Met je nieuwe team ben je op een missie om een oorlogsmisdadiger op te sporen op een genetisch gemanipuleerde planeet. Helaas wordt het schip waarmee je reist al snel uit de lucht geschoten en ben je toegewezen op je instincten en militaire training om het op te nemen tegen een leger soldaten en diverse woeste beesten die op de gevaarlijke planeet leven. Je nieuwe doel? Overleven!

Turok Rebirth zal op 8 februari 2008 verschijnen voor de Playstation 3 en Xbox 360.

 1.   
  Carmen07's avatar

  Ziet er wel cool uit. 8) Helaas geen PC-versie (voorlopig) dus dan maar op de console bezig. 🙂

 2.   
  wa@'s avatar

  Ziet er vet uit.

 3.   
  TheDude's avatar

  Hoop toch nog wel op een PC-versie…

 4.   
  Mouse's avatar

  Vet 🙂