Zet met voertuigen het Caraïbisch gebied op z’n kop in White Gold-trailer

Boiling Point: Road to Hell staat bij vele gamers nog altijd bekend als een behoorlijk buggy game, maar wie verder keek dan dat kwam toch een bijzonder aardige free-roaming FPS/RPG tegen. De makers achter de game zijn bezig met een spirituele opvolger met de naam White Gold: War in Paradise. Hun voortgang kun je bekijken in deze trailer, waarin voertuigen centraal staan.

White Gold: War in Paradise is het spirituele vervolg op Boiling Point: Road to Hell. Deze keer speelt alles zich af in het Caraïbisch gebied, waar je als held heentrekt en al snel in allerlei mysterieuze gebeurtenissen verzeild raakt. Je komt er al snel achter dat de dagen van de piraten en andere duistere zaken nog niet zijn afgelopen. De nieuw ontwikkelde Vital Engine 3 geeft meer grafische pracht en physicsmogelijkheden dan voorheen, waardoor bijvoorbeeld bijna alles in de omgeving te vernietigen is. Nog altijd aanwezig is een enorme spelwereld die direct en vrij toegankelijk is.

White Gold: War in Paradise staat gepland voor het eerste kwartaal van 2008.

Meer White Gold: War in Paradise

  1.   
    Pinzö's avatar

    Zal ie op elke console’s komen?

  2.   
    Chielh's avatar

    lijkt een beetje op just cause, zelfde setting etc…

  3.   
    prof_111's avatar

    ik hoop dat ze deze game beter afwerken dan boiling point

  4.   
    SjaakSnel's avatar

    Ziet er buggy uit

  5.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    oorlog in voertuigen is altijd wel leuk, vooral in een tank, altijd raak 8) 😀

  6.   
    ZBBLtJohn's avatar

    Hij komt zeker naar de Xbox360, ziet er best wel tof uit alleen word ik nu al gek van dat “PEEPPEEPPEEPPEEP” geluid als in een een chopper zit en gelockt ben!