Meer details Unreal Tournament III demo bekend gemaakt

Zoals eerder deze week al werd aangekondigd, wil Epic binnen twee weken een bèta pc-demo van Unreal Tournament III uitbrengen. Vandaag zijn er alvast wat meer details bekend gemaakt. De demo zal drie maps bevatten en twee van de zes multiplayer modi, zo blijkt uit de eerste mededelingen.

Deathmatch en Vehicle Capture the Flag zijn de twee modi die straks te spelen zijn. Hierbij valt op dat Epic de veelbelovende Warfare modus, een combinatie van Assault en Onslaught uit vorige UT-games, nog niet toont aan het grote publiek.

Een van de maps zal de Deathmatch map HeatRay zijn, een “destroyed urban environment that features a lone DarkWalker which is dropped in at specified times during the match”. De tweede map wordt waarschijnlijk het Deathmatch level ShangriLa, waarin je in een omgeving vol Aziatische architectuur terecht komt.

Het derde en laatste level wordt de Vehicle Capture the Flag map Suspense, dat zich afspeelt op een enorme ophaalbrug waarbij de actie zowel op als onder en boven het bouwwerk plaats zal vinden.

Unreal Tournament III wordt een compleet nieuwe Unreal Tournament, dat zelfs een grotere sprong maakt tussen de originele Unreal Tournament en de 2003 en 2004-versies. Dit nieuwe deel vervolgt het bekende Unreal Tournament concept: als een futuristische strijder neem je deel aan vele, heftige gevechten tegen sterke vijanden. Maak slim gebruik van de meest krachtige sci-fi wapens en voertuigen om jezelf naar de overwinning te leiden. Dankzij de sterke Unreal Engine 3 staat Unreal Tournament III grafisch als een huis en ook online valt er weer genoeg snelle actie te beleven. Tel daar nog eens bij dat je ook nog een uitgebreide Unreal Engine 3 toolset krijgt om je eigen levels, gametypes of mods te maken en het is duidelijk dat UT 3 een first person shooter op z’n best is!

Unreal Tournament III zal mogelijk eind dit jaar nog verschijnen voor de PC en PlayStation 3. De versie voor de Xbox 360 volgt begin 2008.

  1.   
    Jarek's avatar

    dit is echt voor de hardcore gamer he 😀 8)

  2.   
    wa@'s avatar

    Idd Unreal Tourment is echt zo vet, En een echte game voor hardcor-gamers is dit spel een echt genot.

  3.   
    Kostya's avatar

    Ik vind dit game wel leuk, maar niet zo om egt 24/7 te spelen ben geen hardcore-gamer dus .

  4.   
    johneeeh's avatar

    lijkt mij wel leuk maarja eerst spele en dan kan ik echt oordelen

  5.   
    SjaakSnel's avatar

    wordt een hele goede game alleen er komen nu zoveel totptitels uit:(

  6.   
    wa@'s avatar

    SjaakSnel schreef, "wordt een hele goede game alleen er komen nu zoveel totptitels uit:("

    Dat wordt een probleem ja.

  7.   
    Chielh's avatar

    wa@ schreef, "

    ”SjaakSnel” schreef, "wordt een hele goede game alleen er komen nu zoveel totptitels uit:("

    Dat wordt een probleem ja.
    "

    hoezo gewoon kopen 😛

  8.   
    Niekolaas's avatar

    Oeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh ben benieuwwwdd 😆