Nu ook een aantal geweldadige screens van Soldier of Fortune: Pay Back

November wordt een drukke en vooral dure maand voor gamers. Naast bijvoorbeeld Crysis en Call of Duty 4 zou ook Soldier of Fortune: Pay Back dan moeten verschijnen. Na de trailer van gisteren hebben we vandaag ook een nieuwe rits screenshots voor je.

Pay Back is alweer het derde deel in de Soldier of Fortune-serie, maar voelt vertrouwd aan: alweer is het actie, actie, actie wat de klok slaat en natuurlijk is het ook nu weer mogelijk om een specifiek lichaamsdeel van je tegenstanders uit te zoeken om pijn te doen of zelfs van de rest te scheiden. Je bent nog steeds een huurling die werkt voor The Shop en ditmaal moet je naar het Midden-Oosten, Azië, Afrika en Oost-Europa om een extremistische organisatie het zwijgen op te leggen. Misschien wel het meest opvallende aan dit deel is het feit dat niet Raven Software verantwoordelijk is voor de productie, maar dat de game onder Activision’s budgetlijn Activision Value valt.

[SCREENSHOTS]

Soldier of Fortune: Pay Back staat gepland voor de week van 13 november en zou op de PC, Xbox 360 en PlayStation 3 moeten verschijnen.

  1.   
    ps3 gek's avatar

    Ik heb nog niet erg veel van dit spel gehoord, maar de screens zien er echt mooi uit!:P

  2.   
    Jarek's avatar

    ziet er zeker mooi uit

  3.   
    PielePalle's avatar

    Deze game wordt echt vet!

  4.   
    Scuderia's avatar

    Soldier of Fortune is inderdaad echt een hele gaafe game, ga me vanmiddag eens deel 2 dubble helix halen 8) .

  5.   
    Kostya's avatar

    Screens zien er zeker goed uit. 🙂

  6.   
    Mrn.'s avatar

    Ziet er goed uit voor Soldier Of Fortune 😀 .