Mark Rein: binnen twee weken bèta-demo Unreal Tournament III

Veel fans van de Unreal Tournament-serie kijken vol verwachting uit naar de nieuwste telg, Unreal Tournament III. Hoewel er nog veel onzekerheid is omtrent de releasedata, gaat de media-aandacht van deze game onverminderd door.

Om de game te testen met verschillende hardware configuraties, heeft Mark Rein onthuld dat we binnen twee weken een bèta-demo kunnen verwachten voor de PC. In de demo zal het mogelijk zijn om in een instant action-modus te spelen tegen zowel bots als via een online multiplayer.

Unreal Tournament III wordt een compleet nieuwe Unreal Tournament, dat zelfs een grotere sprong maakt tussen de originele Unreal Tournament en de 2003 en 2004-versies. Dit nieuwe deel vervolgt het bekende Unreal Tournament concept: als een futuristische strijder neem je deel aan vele, heftige gevechten tegen sterke vijanden. Maak slim gebruik van de meest krachtige sci-fi wapens en voertuigen om jezelf naar de overwinning te leiden. Dankzij de sterke Unreal Engine 3 staat Unreal Tournament III grafisch als een huis en ook online valt er weer genoeg snelle actie te beleven. Tel daar nog eens bij dat je ook nog een uitgebreide Unreal Engine 3 toolset krijgt om je eigen levels, gametypes of mods te maken en het is duidelijk dat UT 3 een first person shooter op z’n best is!

Unreal Tournament III zal mogelijk eind dit jaar nog verschijnen voor de PC en PlayStation 3. De versie voor de Xbox 360 volgt begin 2008.

  1.   
    Mextor's avatar

    hmmm..

    Nee, gaat hem niet worden.

  2.   
    TheDude's avatar

    Hmmm… absoluut wel!! 😛

    Ook een voordeeltje dan weer eens voor PC-gamers aangezien ze de diverse configuraties willen testen. Kom maar op met die demo! 8)

  3.   
    Carmen07's avatar

    Ah, niet voor de Xbox 360? 🙁
    Nou ja, dan m’n arme pc maar eens gaan testen… 😆

  4.   
    ChielB's avatar

    ”Carmen07″ schreef, "Ah, niet voor de Xbox 360? 🙁
    Nou ja, dan m’n arme pc maar eens gaan testen… 😆 "

    Het is voor Epic ook een echte test om te zien hoe diverse configuraties zich manifesteren, dus zodoende dat vooralsnog alleen de PC een bèta-demo krijgt. Wie weet wat de toekomst nog zal brengen he… 😉

  5.   
    Wesseltje1's avatar

    Die gaan we ff downen… 😀

  6.   
    NL Godfather's avatar

    zeker ff downloaden 8)

  7.   
    JonsoN's avatar

    dit spel krijgt ook zeker een kans bij mij.. was er eerst niet zo gek van, , maar begin er steeds meer in te vertrouwen.. ik ga em dus zeker downloaden 🙂

  8.   
    SjaakSnel's avatar

    Voordeel van een console is dat het allemaal het zelfde is en daarom ook geoptimaliseerd wordt.

  9.   
    Tha Destiny's avatar

    Stoer 😀 ga ik zeker dowloaden

  10.   
    Rijstekorrel's avatar

    ga ik zeker wel effe downloaden 8)

  11.   
    Niekolaas's avatar

    Lijkt me wel wat!! ga hem zeker teste

  12.   
    wiebo's avatar

    relaxed