Aanschouw het effect van Philishave Moisturizing Shaving op screens UT III

Omtrent de releasedatum van Unreal Tournament III is het de laatste tijd nogal onduidelijk, wel weten we dat de game er zeer goed uit ziet en makkelijk met de besten mee gaat kunnen op online-gaming gebied voor de PC. Vandaag twee nieuwe screenshotjes. Het is niet veel, maar het is wat.

Unreal Tournament III wordt een compleet nieuwe Unreal Tournament, dat zelfs een grotere sprong maakt tussen de originele Unreal Tournament en de 2003 en 2004-versies. Dit nieuwe deel vervolgt het bekende Unreal Tournament concept: als een futuristische strijder neem je deel aan vele, heftige gevechten tegen sterke vijanden. Maak slim gebruik van de meest krachtige sci-fi wapens en voertuigen om jezelf naar de overwinning te leiden. Dankzij de sterke Unreal Engine 3 staat Unreal Tournament III grafisch als een huis en ook online valt er weer genoeg snelle actie te beleven. Tel daar nog eens bij dat je ook nog een uitgebreide Unreal Engine 3 toolset krijgt om je eigen levels, gametypes of mods te maken en het is duidelijk dat UT 3 een first person shooter op z’n best is!

[SCREENSHOTS]

Unreal Tournament III zal verschijnen voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Precieze releasedata zijn nog niet bekend gemaakt.

 1.   
  Geniaal's avatar

  Zeker mooi 8)

 2.   
  Niekolaas's avatar

  Sean schreef, "Zeker mooi 8) "

  Helemaal mee eens!!

 3.   
  denjaap's avatar

  Sean schreef, "Zeker mooi 8) "

  ๐Ÿ™‚

 4.   
  firro's avatar

  Zeker Moooi!!! Ik denk dat ik maar binnenkort mijn PC ga upgraden naar DX10.1

 5.   
  gamer07nl's avatar

  Snap alleen die titel niet ๐Ÿ˜• Maar die screens zien er erg mooi uit ๐Ÿ˜€

 6.   
  wiebo's avatar

  Heeel mooi.. maar zow mooi kan het hem waarschijnlijk niet spelen ๐Ÿ˜ฅ

 7.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  sooo vet ๐Ÿ˜€