Mark Rein spreekt over de mod community en ontwikkeling van Unreal Tournament III

Veel fans van de Unreal Tournament-serie kijken vol verwachting uit naar de nieuwste telg, Unreal Tournament III. Epic wil met deze game echt bergen gaan verzetten en in de trailer van vandaag krijgen we een interview met Mark Rein te zien. Rein spreekt tijdens het interview over zaken als het ontwikkelen voor een console en de ondersteuning van de mod community.

Unreal Tournament III wordt een compleet nieuwe Unreal Tournament, dat zelfs een grotere sprong maakt tussen de originele Unreal Tournament en de 2003 en 2004-versies. Dit nieuwe deel vervolgt het bekende Unreal Tournament concept: als een futuristische strijder neem je deel aan vele, heftige gevechten tegen sterke vijanden. Maak slim gebruik van de meest krachtige sci-fi wapens en voertuigen om jezelf naar de overwinning te leiden. Dankzij de sterke Unreal Engine 3 staat Unreal Tournament III grafisch als een huis en ook online valt er weer genoeg snelle actie te beleven. Tel daar nog eens bij dat je ook nog een uitgebreide Unreal Engine 3 toolset krijgt om je eigen levels, gametypes of mods te maken en het is duidelijk dat UT 3 een first person shooter op z’n best is!

Unreal Tournament III staat gepland voor november en zal dan verschijnen voor de PC en PlayStation 3. De Xbox 360-versie verschijnt ergens in 2008.

 1.   
  firro's avatar

  Himmm,,, ziet er niet zo amazing uit

 2.   
  Rock-in's avatar

  Damn…..ziet er WRร‰ร‰D uit. Het is alleen iets te donker, voor de rest zeer gedetailleerd. Dit is spel gaat voor een hoop nieuwe ontwikkelingen zorgen. ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜†

 3.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  firro schreef, "Himmm,,, ziet er niet zo amazing uit"

  idd ik vindt gears er beter uitzien .

 4.   
  denjaap's avatar

  ik heb al een plaatsje gemaakt voor deze game ^^

 5.   
  Wesseltje1's avatar

  firro schreef, "Himmm,,, ziet er niet zo amazing uit"

  Niet zo amazing….
  Ben je blind ofzo? ๐Ÿ˜›

 6.   
  Daodan's avatar

  De gameplay beelden zien er in deze video idd een beetje donker en crap uit.. heb het er veel beter uit zien zien. Verder niet echt veel nieuwe informatie ofzo van Rein. ๐Ÿ˜›

 7.   
  Silentpinda's avatar

  moet zo vet zijn he deze game
  bij mij op school praat iedreen er al over!!!!! ๐Ÿ˜€

 8.   
  JonsoN's avatar

  vond de vorige ut games ook al niks , ,. verwacht dus ook al niet te veel van deze…