Collector’s Edition van Unreal Tournament III opgedoken

Online gameverkoper Gamestop heeft een speciale aanbieding op haar site geplaatst: een Collector’s Edition van Unreal Tournament III. Deze speciale editie van UT3 zal op 19 november verstuurd worden en $ 59,95 kosten, 10 dollar meer dan de reguliere versie.

De inhoud van het pakket is wat je kunt verwachten van dergelijke edities: een blikken verpakking met daarin of daarbij een boek met artwork en een bonus-DVD met daarop tutorials om met de engine om te gaan, ‘The History of Unreal Tournament’ en een behind-the-scenes. Wie nu bij Gamestop besteld krijgt bovendien een speciaal vrouwelijk karakter, Female Ironguard genaamd, erbij.

Unreal Tournament III wordt een compleet nieuwe Unreal Tournament, dat zelfs een grotere sprong maakt tussen de originele Unreal Tournament en de 2003 en 2004-versies. Dit nieuwe deel vervolgt het bekende Unreal Tournament concept: als een futuristische strijder neem je deel aan vele, heftige gevechten tegen sterke vijanden. Maak slim gebruik van de meest krachtige sci-fi wapens en voertuigen om jezelf naar de overwinning te leiden. Dankzij de sterke Unreal Engine 3 staat Unreal Tournament III grafisch als een huis en ook online valt er weer genoeg snelle actie te beleven. Tel daar nog eens bij dat je ook nog een uitgebreide Unreal Engine 3 toolset krijgt om je eigen levels, gametypes of mods te maken en het is duidelijk dat UT 3 een first person shooter op z’n best is!

Unreal Tournament III staat gepland voor november en zal dan verschijnen voor de PC en PlayStation 3. De Xbox 360-versie verschijnt ergens in 2008.

 1.   
  GraveDevil's avatar

  Collector’s edition’s zijn altijd fijn ๐Ÿ˜€ nu Unreal Tournament nog..

 2.   
  Chielh's avatar

  als we er ook nog eens wat aan hadden…

 3.   
  SjaakSnel's avatar

  Nu de dollar zo weinig waard is: importeren:P Kost maar 40 euro:p

 4.   
  XGT_Spider's avatar

  Dus Unreal is gewoon op tijd klaar

 5.   
  cnribbens's avatar

  Klinkt aantrekkelijk

 6.   
  Daodan's avatar

  Chielh schreef, "als we er ook nog eens wat aan hadden…"

  Die 10u aan tutorials voor UE3 vind je niet nuttig ofzo?

  Ga deze sowieso halen. ๐Ÿ™‚

 7.   
  NL Godfather's avatar

  weet niet of ik deze ga halen koop al vet veel games. ๐Ÿ˜›

 8.   
  denjaap's avatar

  heerlijk ๐Ÿ˜‰