Is de DualShock 3 te zien op de Tokio Game Show?

Geruchten, geruchten! Er is nog niets bevestigd, maar het gerucht gaat dat Sony een nieuwe SixAxis controller met DualShock technologie op de Tokio Game Show gaat introduceren. De DualShock 3 – zoals het apparaat dan ongetwijfeld gaat heten – zal een trilfunctie combineren met de huidige tilt-technologie. Deze combi was eerder niet mogelijk volgens Sony, maar boze tongen beweerden toen dat dit een smoes was om het conflict met Immersion niet openbaar te maken.


“Trrrrrrrrrr? Brrrrrrrrrr? Rrrrrrrrrrrrrr?”

Dit is niet het enige gerucht, zo zou nieuwe firmware er voor gaan zorgen dat je de XMB (XrossMediaBar) nu tijdens een spel naar voren zou kunt halen. De geruchten zijn overigens niet geheel onbetrouwbaar, ontwikkelaars hebben afgelopen augustus een concept van de DualShock controllers gekregen om mee te ontwikkelen. De TGS wordt van 20 tot en met 23 september gehouden, dus we horen binnenkort vast meer hierover.

 1.   
  ZeroTolerance's avatar

  tja beter laat dan nooit nu maar hopen dat gamemakers zin hebben om die rumble functie in spellen te bouwen voor MGS4 zou dat wel geweldig zijn trouwens 😛

 2.   
  NL Godfather's avatar

  duoshok is echt veel beter, trouwens mooie nieuwe header 8)

 3.   
  Mrn.'s avatar

  Zeer welkom :P!

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  ben benieuwd