Presentatie Microsoft toont eerste gameplaybeelden Ninja Gaiden 2

Zoals eerdere deze maand al onthuld werd, zal Ninja Gaiden 2 zijn langverwachte debuut maken op de Xbox 360 als de opvolger van Ninja Gaiden. Dit tweede deel zal gebruik maken van een geheel nieuwe en verbeterde game engine, die speciaal voor Microsoft en de Xbox 360 ontwikkeld is door de mensen van Team Ninja. Ter ere van de aankomende Tokyo Game Show gaf Microsoft een uitgebreide presentatie, waarbij Tomonobu Itagaki wat heerlijke gameplaybeelden liet zien van Ninja Gaiden 2.

In Ninja Gaiden 2 kruip je weer in de huid van Ryu Hayabusa om zijn clan te wreken en de vernietiging van het menselijk ras te voorkomen. Gewapend met een uitgebreid assortiment van ninja wapens, en natuurlijk zijn eigen, dodelijke skills, moet Ryu zich door een uiterst gevaarlijke wereld zien te vechten. Voorzien van de nieuwe engine, een nieuw auto-health regeneration systeem en vooral ook veel nieuwe levels, avonturen, vijanden en extreme gevechten, moet Ninja Gaiden 2 een ware revolutie worden binnen deze populaire franchise.

Ninja Gaiden 2 zal in de loop van 2008 exclusief verschijnen voor de Xbox 360.

 1.   
  Ika Q's avatar

  De game gaat zeker 0wnen. De wapens en Ninpo hebben ze goed uitgewerkt, je kunt ze nu in-game kiezen in plaats van via de menu. En die zeis wapen lijkt me een gevaarlijke wapen. Hopelijk komt er snel een demo uit. Want ik kan niet wachten ๐Ÿ˜†

 2.   
  Copyc@t's avatar

  Meer van het zelfde dus en iets beter uitgewerkt. Maar nu kun je wel zien dat die gast, Tomonobu Itagaki echt ziek in de kop is, eerst ligt die wat meisjes aan te randen en nu schept hij genoegen erin om om ergere zieke ideeen als in SAW 1-2-3 naar een game te brengen…De game vraagt er weer om een storm van protesten, en zal in vele veel landen verboden zal worden, in mijn ogen echt terecht want die gast is echt te ziek.
  Trouwens die settingen in de hele huidige wereld waar hele bosjes ninjas en ridders in middeleeuwse kleding rondhuppelen is echt vet ongeloofwaardig. Ik heb Ninja Gaiden van voor tot achter doorgespeeld en ik kan niet ontdekken waarom die game nu zo geniaal moet zijn, en in GOW en HS moet Ninja gaiden al zijn meerdere erkennen.

  “the best actiongame on the best hardware” bla bla bla …laat me niet lachen asjeblieft zeg ๐Ÿ˜• De camera is nog altijd kut, je kunt veel vijanden nog niet eens zien, de werelden zijn zo leeg alsof er pas een luchtalarm is afgegaan en iedereen in de schuilkelders zit…ik wist niet dat er in Venetie geen mensen woonden, ๐Ÿ™„ en vijanden die uit t niets opduiken….pfff dat het heel anders kan laten andere games nu al zien, als NG 2 uitkomt is hij al weer ingehaald door andere games……Tomonobu Itagaki is een arrogante ingebeelde kwast.En ja als Microsoft je zakken vult zou ik ook roepen dat de 360 de beste hardware is…Tomonobu wordt eens wakker er is ook nog zo een apparaat als de PS3 die makklelijk mee kan, wat zeg ik, wel over de 360 heen zal gaan als we het over de power van de hardware hebben… ๐Ÿ˜›

 3.   
  Ika Q's avatar

  [email protected]:eerst ligt die wat meisjes aan te randen

  Dan ga je een heel andere richting op, en als ze zouden protesten hadden ze het bij Sigma allang hebben gedaan. Plus de gameplay hoort ook gewoon zoals zijn voortganger te zijn. Want dat zou dan geen Ninja Gaiden meer zijn, wie boeit die rond huppelende mensen nou man. Verders is NG2 een harde action/arcade-achtig game. Als je zwakke maagje er niet tegen kan, blijf er maar uit te buurt.

 4.   
  pandatomor's avatar

  Het gaat er hier niet om wat je het beste kan hebben.
  Als we echt gaan praten over Hardware weet iedereen dat de PC altijd wint. Het gaat erom waar de games op uit komen en welke games je gaaf vind. Jij vind PS3 Games ownen, blijf dan bij de PS3 zaken en bemoei je niet met games van de door jou niet geliefde XB 360.

 5.   
  TheDude's avatar

  @Copycat: als je zo games gaat bekijken blijft er vast weinig leuks voor je over. Vijanden die uit het niets verschijnen is ongeloofwaardig, dat heb jij heel goed bedacht. Maar wat wil je, het zijn games! Spreken over realisme in games is sowieso al een idiote tegenstijdigheid. ๐Ÿ˜›

  Storm van protesten en verboden in veel landen? Zijn dit nou gewoon suffe frustraties omdat de game niet naar je PS3 komt? ๐Ÿ˜‰ (Heb zelf ook een PS3 en ja, het is wellicht jammer)

 6.   
  Aquila's avatar

  wow! die groene draken, en die eindbaas. Deze moet ik kopen (als ik genoeg geld heb… ๐Ÿ˜ณ ) Oja, en [email protected], Als deel 1 toegestaan was zie ik niet egt in waarom deze dan niet. Er is net zo veel bloed enzo.