Het betere slachtwerk in een nieuwe trailer van Heavenly Sword

Vanaf vandaag is Heavenly Sword te koop, maar dat is geen reden om niet nog eens een trailer uit te geven moet men gedacht hebben. In deze trailer zie je een aantal gevechten met Nariko, die haar Heavenly Sword handig weet te gebruiken. Opvallend is dat deze gevechten allemaal ook te spelen waren in de demo die eind juli op het PlayStation Network verscheen. Toch zie je in de trailer een aantal spectaculaire bewegingen, die naar gelang het spel vordert vrijgespeeld moeten worden. Mocht je willen weten wat wij van de game vonden, kijk dan even hier.

Heavenly Sword is een intense fighting-game, waarin je met de roodharige dame Nariko als hoofdpersoon vijanden de wind van voren moet geven. In de handen van een leek op het gebied van vechten hebben wapens natuurlijk helemaal geen zin, dus is ontwikkelaar Ninja Theory zo vriendelijk geweest om deze dame te voorzien van een flinke portie ervaring op het gebied van martial arts.

Nariko is de dochter van een clanleider en deze clan heeft als belangrijke taak om het ‘Hemelse Zwaard’ te beschermen. Als op een dag een vijandige koning Bohan de clan van Nariko aanvalt en vrijwel geheel uitroeit, maakt Nariko een gevaarlijke keus: ze pakt het ‘Heavenly Sword’ in een laatste poging om te overleven. Aan Nariko de taak om de vijandige koning en zijn knokploegen te bestrijden om zo het ‘Hemelse Zwaard’ te beschermen.

Heavenly Sword is vanaf vandaag te koop.

 1.   
  Dawn's avatar

  Ziet er echt een toffe game uit , goede actie trailer :o.

 2.   
  jungler's avatar

  cool einde :p

  ja kan leuk game worde ๐Ÿ˜ณ

 3.   
  SjaakSnel's avatar

  Niet mijn soort game. Slechte AI trouwens wwat ik zie. Die gasten vallen nauwlijks aan en ze gebruiken hun schilden ook niet…

 4.   
  SuperNova's avatar

  Het spel is veel te makkelijk ๐Ÿ™ maar wel leuk ๐Ÿ˜†

 5.   
  Aquila's avatar

  Jammer dat ie PS3 only is…:(