Fans van Team Fortress 2 kijk snel hier en maak kennis met de Engineer

Enkele dagen geleden werd er op de Valve-site al gesproken over een aankomende update omtrent Team Fortress 2, de cartoony shooter die straks in de Half-Life 2: Orange Box zal zitten. En wat is eigenlijk mooier om te zien dat de nieuwe update een verse trailer is, waarin we kennis maken met de relaxte Engineer…

The Orange Box is uitgebracht met het oog op Half-Life 2: Episode Two en deze ‘box’ is een gebundelde uitgave van Half-Life 2, de vervolgen Episode One en Episode Two, de cartoony multiplayergame Team Fortress 2 en de puzzelgame Portal.

Episode Two gaat verder waar de eerste stopte. Alyx blijkt nog in leven te zijn en verder spelen de Vortigaunts (de behulpzame aliens) een belangrijke rol. De game speelt zich, in tegenstelling tot de eerste episode, vooral af in grote, uitgestrekte gebieden. De gevechten met de Combine (de slechte aliens) en de Striders (grote robotspinnen) zijn daardoor ook wat uitgebreider en massaler dan voorheen. Verder krijg je in deze tweede Episode te maken met een nieuwe tegenstander: de Hunter. Dit is een soort mini-Strider, die naast een behoorlijke snelheid ook nog eens beschikt over een flinke voorraad kogels.

Team Fortress 2 is een game gericht op de multiplayer en met een vrolijke, cartoony uitstraling. Kies uit verschillende classes, variërend van de zwaarbewapende Heavy tot de in stealth gespecialiseerde Spy, en werk samen met je team om de overwinning te behalen in diverse spelmodi en mappen.

Portal is een innovatieve puzzelgame, waarbij jij een testpersoon bent die in diverse ruimtes van Aperture Science de uitgang moet zien te halen met behulp van je portal-gun. Hiermee kan je een ingang en een uitgang creëren en uiteraard zijn ook alle natuurkundige wetten, zoals zwaartekracht en valversnelling van toepassing op de portals die je maakt. Op deze manier dien je diverse lastige situaties te doorstaan.

De Half-Life 2: Orange Box zal uitgebracht worden voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. De Steam-versie verschijnt op 10 oktober en de retail-versies voor de PC en Xbox 360 volgen op 12 oktober. De PS3-versie wordt een paar weken later verwacht.

 1.   
  pertie's avatar

  niet echt iets voor mij…

 2.   
  TheDude's avatar

  Whaha, briljant!! 😆 8)

 3.   
  Rock-in's avatar

  TheDude schreef, "Whaha, briljant!! 😆 8) "

  idd dit word echt een hit. Zal me niet veel verbazen als het beter word dan Enemy Territory. 😆

 4.   
  HardCoreGamer™'s avatar

  vlokon schreef, "niet echt iets voor mij…"

  Voor mij ook niet!!! 😀

 5.   
  NaabSchaap's avatar

  jhahahahahahah die is leuk! wel voor mij!

 6.   
  Remmie!'s avatar

  hij ziet er verschirkkelijk vet uit en geweldige trailer maar ik weet niet of t iets voor mij is

 7.   
  Ranzaap's avatar

  Ach stelletje zeikerds, jullie hebben zeker nooit Team Fortress 1.6 gespeeld! Deze wordt ook briljant 😆

 8.   
  firro's avatar

  lol… nice man

 9.   
  Broodbeleg's avatar

  Ranzaap schreef, "Ach stelletje zeikerds, jullie hebben zeker nooit Team Fortress 1.6 gespeeld! Deze wordt ook briljant 😆 "

  Agree ^^. Zeer vet. 😀

 10.   
  johnthebest's avatar

  The answer: use a gun! And if that don’t work, use more gun.
  Haha geweldig deze komt er wel in bij mij thuis 8)