Releasedatum Unreal Tournament III mogelijk op de tocht

Veel fans van de Unreal Tournament-serie kijken vol verwachting uit naar de nieuwste telg, Unreal Tournament III. Epic wil met deze game echt bergen gaan verzetten en een pareltje afleveren, maar dat kan mogelijk ook een nadelige consequentie hebben.

Tijdens een gesprek met Mark Rein vertelde de vice president dat de eerder genoemde releasedatum in november een target is en dat het zeker geen zekerheidje is dat de game dan ook uit zal komen. De ontwikkelaar wil gewoon de tijd nemen die ervoor nodig zal zijn. Nog geen reden tot paniek natuurlijk, maar we zijn gewaarschuwd…

Unreal Tournament III wordt een compleet nieuwe Unreal Tournament, dat zelfs een grotere sprong maakt tussen de originele Unreal Tournament en de 2003 en 2004-versies. Dit nieuwe deel vervolgt het bekende Unreal Tournament concept: als een futuristische strijder neem je deel aan vele, heftige gevechten tegen sterke vijanden. Maak slim gebruik van de meest krachtige sci-fi wapens en voertuigen om jezelf naar de overwinning te leiden. Dankzij de sterke Unreal Engine 3 staat Unreal Tournament III grafisch als een huis en ook online valt er weer genoeg snelle actie te beleven. Tel daar nog eens bij dat je ook nog een uitgebreide Unreal Engine 3 toolset krijgt om je eigen levels, gametypes of mods te maken en het is duidelijk dat UT 3 een first person shooter op z’n best is!

Unreal Tournament III staat gepland voor november en zal dan verschijnen voor de PC en PlayStation 3. De Xbox 360-versie verschijnt ergens in 2008.

 1.   
  FableFreak's avatar

  NEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeee 😥 👿 🙁

 2.   
  Wesseltje1's avatar

  Hij moet wel in november uitkomen hoor. 😮

 3.   
  XGT_Spider's avatar

  Nu maar fifa 08 kopen