Financieel overzicht Take Two onthult uitstel L.A. Noire tot 2009

Take Two heeft gisteravond weer eens met wat financiële cijfers gestrooid tijdens een presentatie van hun nieuwste kwartaalcijfers. Niet geheel verrassend zorgde Bioshock al voor een enorme positieve impuls met inmiddels ruim 1,5 miljoen verkochte exemplaren.

Minder leuk nieuws was er helaas te horen voor gamers die al ongeduldig uitkeken naar L.A. Noire. Deze game is voorbij het aankomende fiscale jaar getild, waardoor de nieuwe releasedatum pas na november 2008 geprikt zal worden. Vooralsnog zagen we ook pas enkele teasers van L.A. Noire, dus Team Bondi heeft waarschijnlijk nog flink wat tijd nodig om deze veelbelovende titel af te maken. En die tijd hebben ze zeker gekregen…

L.A. Noire wordt een klassiek detectiveavontuur dat zich zal afspelen in het Los Angeles aan het eind van de jaren ’40. Je moet een aantal gruwelijke moorden oplossen en je komt er te diep met je neus in te zitten. Gevolg is dat je binnen no-time tot aan je nek in de stront zit in de onderwereld van The City of Angels.

Ontwikkelaar Team Bondi heeft het Los Angeles uit de jaren ’40 zeer nauwkeurig nagebouwd voor deze game. Nog geen tientallen freeways, nog geen Afro-Amerikanen die rappen dat ze uit Compton en Long Beach komen, nog geen rolschaatsende meisjes op Santa Monica Beach Boulevard. Nee, in die tijd ging het om misdaad, drugs, jazz, corruptie en Hollywood. De game zal meerdere eindes kennen en de keuzes van de speler hebben veel invloed op het verhaal en de uitkomst van de zaak.

L.A. Noire zal wellicht pas in 2009 verschijnen voor de PlayStation 3.

 1.   
  Menno Schellekens's avatar

  bij dit soort nieuws wordt ik altijd achterdochtig. Naja, we zien wel 😆

 2.   
  Uchiha linkz's avatar

  hmm ik heb het niet echt zo voor de onderzoek spellentjes of dectetives 😀

 3.   
  Tommy6769's avatar

  linkz schreef, "hmm ik heb het niet echt zo voor de onderzoek spellentjes of dectetives 😀 "

  geloof me, het wordt meer een shooter dan een detectivespel.. 😉

 4.   
  FableFreak's avatar

  Tommy6769″][quote=”linkz schreef, "hmm ik heb het niet echt zo voor de onderzoek spellentjes of dectetives 😀 "

  geloof me, het wordt meer een shooter dan een detectivespel.. 😉 [/quote]

  goed nieuws 8)

 5.   
  Rideo Mortem's avatar

  lal nog nooit van gehoord en nu izzie opeens uitgesteld ^^