Nieuwe naam F.E.A.R. 2 bekend gemaakt

Monolith Productions heeft aangekondigd dat de naam van F.E.A.R. 2 ‘Project Origin’ zal zijn. Dat werd bepaald na het afsluiten van een wedstrijd waarbij de origineelste naam werd gekozen. Er moest in verband met rechten een nieuwe naam voor F.E.A.R. gekozen worden.

Project Origin is die nieuwe naam, maar op de website staan nog veel originelere namen. Er is namelijk een lijst bij gehouden met daarop namen die het niet gered hebben. ‘THE GIRL IN THE KETCHUP STAINED DRESS’, ‘Thugmuffins Gangsta Throwdown’, ‘Little Miss Bloodshine’, P.I.E. (Paranormal Investigation Experts) en S.A.U.S.A.G.E. zijn enkele geestige grepen uit die lijst.

 1.   
  Uchiha linkz's avatar

  kan niet wachten tot waneer ie uitkomt 😀

 2.   
  Rhemme's avatar

  Little Miss Bloodshine 😀

 3.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Lijkt me net zo vet spel. Fear 1 was succes, ik ben benieuwd.

 4.   
  FableFreak's avatar

  *originele naam* 😛 het is al een maand fzo bekent dat hij zo gaat heten 8) nauja ik wil hem echt wel hebben want ik ben een grote fan van fear 1

 5.   
  GraveDevil's avatar

  P.I.E. is opzich een betere lijkt mij, F.E.A.R. was immers ook een afkorting van First Encounter Assoult Recon.

 6.   
  Chielh's avatar

  Mooi, en als nou de game een paar orginele features krijgt en de grafics een beetje oppoetsen hebben we weer een klassieker in de kast staan…. Kopen 8)

 7.   
  JonsoN's avatar

  zal mij benieuwen wat voor monsterachtige computer ja voor F.E.A.R 2 nodig hebt, , fear1 was echt moelijk om lekker te kunne spele met een niet al te nieuw systeem… 🙄

 8.   
  Ruudjee's avatar

  Aaah heerlijk! F.E.A.R. was/is geweldig.

  Alleen wel hopen dat de omgevingen in deze nieuwe game wat beter zijn. In de eerste versie waren het CONSTANT kantoortjes, gangen en magazijnen. Deze hou ik zeker in de gaten!

 9.   
  Rock-in's avatar

  linkz schreef, "kan niet wachten tot waneer ie uitkomt 😀 "

  Moet deel 1 nog spelen XD

 10.   
  Kostya's avatar

  Deel 1 heb ik kapot gespeeld dus ik zit zeker te wachten op deel 2 😀