Call of Duty 4: Modern Warfare krijgt wereldwijde release op 5 november

Infinity Ward werkt momenteel hard aan het nieuwste avontuur uit de Call of Duty-serie, Call of Duty 4: Modern Warfare. Nadat deel 3 de PC had overgeslagen, zal deze volgende game wel gewoon voor de PC verschijnen, wat door veel gamers zeer gewaardeerd wordt.

Activision heeft inmiddels laten weten dat er een wereldwijde release van Call of Duty 4 in de planning staat, om precies te zijn op 5 november. Het worden drukke tijden straks…

Call of Duty 4: Modern Warfare speelt zich af in het heden, waar je mag strijden in uiteenlopende gebieden als het Midden-Oosten, Oost-Europa, de Noord-Atlantische Oceaan en Londen. De terrorist Zakhaev is de leider van Four Horsemen of the Apocalypse, vier machtige terroristen die Rusland terug willen brengen naar de tijden van hun volksheld Stalin. Als gevolg hier van ontstaat er een grootschalige burgeroorlog.

De Amerikanen starten hun tegenacties, maar ze worden door Zakhaev richting het Midden-Oosten gelokt. De Britse SAS doorziet de plannen van Zakhaev en ze informeren de Amerikanen direct. Zodoende vecht je met zowel de Britten als de Amerikanen tegen deze gevaarlijke terrorist.

Call of Duty 4: Modern Warfrare verschijnt op 5 november voor de PC, PS3, Xbox 360.

 1.   
  SjaakSnel's avatar

  Alweer november. Ik moet nu echt gaan kiezen..

 2.   
  gappower's avatar

  SjaakSnel schreef, "Alweer november. Ik moet nu echt gaan kiezen.."

  ja, ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜ณ

 3.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Er komen te veel goede spellen uit op november. Crysis, call of duty 4, Brother in arms. Ik weet niet wat ik moet kiezen. Maar ik denk toch crysis.

 4.   
  NL Godfather's avatar

  Ik ga voor deze ๐Ÿ˜‰ .

 5.   
  delta62's avatar

  call of duty 4 is wel vet maar ik dacht dat hij in 2008 uit komt

 6.   
  Rock-in's avatar

  Ik denk dat ik wat geld voor xtra hardware achter houd. ๐Ÿ˜›

 7.   
  Skeezie's avatar

  YEEY!!!!!!:D hij is vervroegd naar 5 NOVEMBER 8) en nu kijken welke beter wordt qua Reviews: CoD4 of AC? ik ga zoiezo AC halen, en later CoD4 tenzij ik genoeg geld heb koop ik ze alleibei:P

  Edit: op www.ownage.nl staat dat tie 23 november in Europa komt en 5 November in Amerika? ๐Ÿ˜• welke moet ik nou geloven? ๐Ÿ˜•

 8.   
  ChielB's avatar

  Ik zou toch maar voor een site kiezen waar ze echte bronnen gebruiken voor het nieuws. ๐Ÿ˜‰
  Zowel CVG (zie: bron boven bij bericht) als Wortplaying (http://www.worthplaying.com/article.php?sid=45381&mode=thread&order=0) melden het, samen met diverse andere sites.

  Tel uit je winst… 8)

 9.   
  TheDude's avatar

  Haha, leuke gasten bij Ownage, beetje nieuws zonder bron (of met hele vage bronnen) melden. Neu, die site heb ik al tijden niet meer bezocht en bevalt prima. ๐Ÿ˜†

 10.   
  BKiller's avatar

  Echt vet maar ikga de komende maanden meer in wii spellen handelen ๐Ÿ˜›
  Manhunt2,Mysims,Metroid prime corruption en (ofcourse) SUPER SMASH BROS BRAWL!!!!!!!!!!!!!!!! ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† 8) 8) 8) 8) 8) 8) ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

 11.   
  Darkknight's avatar

  ik ben op 1 nov jarig dat word dus geld vragen jammer ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ™

 12.   
  FableFreak's avatar

  omg het geld groeit me niet op de rug uitgevers jullie moeten niet alle goeie games vlak achter elkaar uitgeven ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ‘ฟ

 13.   
  GraveDevil's avatar

  FableFreak schreef, "omg het geld groeit me niet op de rug uitgevers jullie moeten niet alle goeie games vlak achter elkaar uitgeven ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ‘ฟ "

  Juist wel, hebben ze in 1 klap heel veel geld.. en het is dan gauw sinterklaas en kerst en dan word er ok nogal wat ingeslagen.. ik had gelezen adat november de best verkochtende maand was..

 14.   
  Chielh's avatar

  Dark_Phoenix schreef, "Er komen te veel goede spellen uit op november. Crysis, call of duty 4, Brother in arms. Ik weet niet wat ik moet kiezen. Maar ik denk toch crysis."

  i agree, met alle andere games die t kopen waard zijn natuurlijk ๐Ÿ˜›

 15.   
  Nielskuhhveki's avatar

  Chielh schreef, "

  ”Dark_Phoenix” schreef, "Er komen te veel goede spellen uit op november. Crysis, call of duty 4, Brother in arms. Ik weet niet wat ik moet kiezen. Maar ik denk toch crysis."

  i agree, met alle andere games die t kopen waard zijn natuurlijk ๐Ÿ˜› "

  ik koop alle 3 maar moet wel sparen of…. MAMM MAG IK EEN SPELLETJE(*_*)

 16.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  ik ben nu de beta aan het speelen dit wordt een must have!