Europese release Turok Rebirth op 8 februari

Bij het horen van de naam Turok denken sommigen toch even terug aan de goede oude tijd van bijvoorbeeld de Nintendo-64. Vele jaren terug was de game Turok op die console een aardig succes en waarom dan niet eens een nieuw deel maken? Dat nieuwe deel zal er straks komen en wel in de vorm van Turok Rebirth.

Lange tijd leek het er op dat de nieuwe Turok-game nog tegen het einde van dit jaar zou verschijnen, maar vandaag is bekend gemaakt dat de game volgend jaar uitgebracht zal worden op 8 februari. Nog even geduld dus voor alle fans van heftige dino-shooters.

Turok Rebirth is een FPS (eigenlijk zelfs een dino-shooter) dat zich afspeelt op een mysterieuze planeet in de nabije toekomst. Als speler ben je Joseph Turok, een voormalig Black-Ops commando die nu lid is van een elitair Special Forces team. Met je nieuwe team ben je op een missie om een oorlogsmisdadiger op te sporen op een genetisch gemanipuleerde planeet. Helaas wordt het schip waarmee je reist al snel uit de lucht geschoten en ben je toegewezen op je instincten en militaire training om het op te nemen tegen een leger soldaten en diverse woeste beesten die op de gevaarlijke planeet leven. Je nieuwe doel? Overleven!

Turok Rebirth zal op 8 februari 2008 verschijnen voor de Playstation 3 en Xbox 360.

 1.   
  TheDude's avatar

  De laatste paar trailers waren zeker veelbelovend, dus deze zal wel gehaald worden volgend jaar. 8)

 2.   
  GraveDevil's avatar

  Gezien de gaphics zal het nog wel een paar maanden vertraging hebben

 3.   
  Carmen07's avatar

  Iedereen toch steeds over graphics zeuren, dit ziet er echt wel mooi uit ook. En gameplay is toch ook zeer belangrijk. 🙂

 4.   
  Chielh's avatar

  Het ziet er idd wel netjes uit ja.. lijkt me wel een leuke game