Take-Two noteert L.A. Noire als PS3-exclusive

De uitgevers Rockstar en Take-Two kondigde vorig jaar al de game L.A. Noire voor de next-generation consoles aan. Vandaag is echter door Take-Two bevestigd dat L.A. Noire alleen voor de PlayStation 3 zal verschijnen, zo blijkt uit een vrijgegeven financieel verslag.

Dit is toch zeker opvallend te noemen, aangezien de game al diverse keren in Xbox-magazines is besproken. Mogelijk zal de game uiteindelijk toch nog een timed exclusive worden, waarbij er later pas een Xbox 360-versie verschijnt, maar voorlopig staat de game dus alleen in de planning voor de PS3.

L.A. Noire wordt een klassiek detectiveavontuur dat zich zal afspelen in het Los Angeles aan het eind van de jaren ’40. Je moet een aantal gruwelijke moorden oplossen en je komt er te diep met je neus in te zitten. Gevolg is dat je binnen no-time tot aan je nek in de stront zit in de onderwereld van The City of Angels. Ontwikkelaar Team Bondi heeft het Los Angeles uit de jaren ’40 zeer nauwkeurig nagebouwd voor deze game. Nog geen tientallen freeways, nog geen Afro-Amerikanen die rappen dat ze uit Compton en Long Beach komen, nog geen rolschaatsende meisjes op Santa Monica Beach Boulevard. Nee, in die tijd ging het om misdaad, drugs, jazz, corruptie en Hollywood. De game zal meerdere eindes kennen en de keuzes van de speler hebben veel invloed op het verhaal en de uitkomst van de zaak.

L.A. Noire zal in 2008 verschijnen voor de PlayStation 3.

  1.   
    TheDude's avatar

    Een duister, misdadig en jazzy spel…klinkt wel bruut. 8)

  2.   
    ps3 gek's avatar

    De trailer die ik gezien heb is wel mooi, het lijkt een beetje op the godfather. Helaas alweer een spel voor 2008:(

  3.   
    EnVy DaMaG3R's avatar

    nog nooit van gehoord

  4.   
    Firef0x's avatar

    vroeger was ik altijd fan van de game mafia… deze word vast veel beter 😀

  5.   
    GraveDevil's avatar

    Vandaag is echter door Take-Two bevestigd dat L.A. Noire alleen voor de PlayStation 3 zal verschijnen, zo blijkt uit een vrijgegeven financieel verslag.

    Die zijn gek: Als ze een deal hadden gesloten met microsoft konden ze veel meer geld vangen, een exclusive gaan ze tog maken dus waarom dan in godsnaam voor de ps3?

  6.   
    dr-salvador's avatar

    ik heb geen flauw idee wat ik van dit spel moet verwachten dus laat ik het maar op me afkomen
    ik zie wel wat het wordt