Lair vliegt op 10 oktober naar de winkelrekken

Vliegen op draken en vechten voor het vaderland: het kan allemaal straks in de game Lair. De releasedatum van deze actie- en sensatie-game heeft echter vrijwel alle maanden van het jaar al wel aangedaan. Vandaag is er dan eindelijk weer wat duidelijkheid gekomen: Lair zal op 10 oktober in de winkels komen te liggen. Het zal nog even duren dus, maar volgens de eerste impressies van de mensen van CVG zal de game het wachten meer dan waard gaan zijn. We zijn benieuwd…

In Lair zul jij plaats kunnen nemen op de rug van een draak. Vervolgens is het zaak om vijande draken neer te halen. Dat kan onder andere door vuurballen af te vuren, maar daarnaast kun je de andere draak ook ‘enteren’. Jij werpt je knots uit, trekt je op aan de draak en terwijl jij vanaf zijn rug de bestuurder en het beest zelf bevecht, komt jouw eigen draak je even later weer oppikken. Ook kun je bijvoorbeeld landen om een legertje te roosteren met je hete adem. Lair laat prachtige beelden zien en biedt daarnaast gigantisch grote speelwerelden en een interressante gameplay.

Lair zal op 10 oktober uitkomen voor de PlayStation 3.

  1.   
    TheDude's avatar

    Dit gaat echt super bruut worden. Wel jammer dat het zo lang duurt, maar geduld blijft een schone zaak wellicht. Zolang ze het maar goed perfectioneren. 8)

  2.   
    Cirdan's avatar

    Oktober..Assassins Creeds en Lair, November..GTA IV, damn,,duur maandje voor mij šŸ™ šŸ˜›

  3.   
    FableFreak's avatar

    ik hou niet zo van die draken spellen of hoe je da mag noeme šŸ˜›

  4.   
    HardCoreGamerā„¢'s avatar

    demo?

  5.   
    FlameZ's avatar

    ”noell2802″ schreef, "demo?"

    Ik hoop het :).

  6.   
    EnVy DaMaG3R's avatar

    ik d8 dat deze game al uit was …….

  7.   
    patrick123's avatar

    in oktober pas das balen šŸ˜„