Duik diep in de gevaarlijke wereld van Tyria met trailer Guild Wars: Eye of the North

Liefhebbers van ArenaNet’s online RPG Guild Wars worden al tijden op hun wenken bediend met nieuwe uitbreidingen die de levensduur van de game aanzienlijk verlengen. Eye of the North is inmiddels de derde uitbreiding op het origineel en is tevens de laatste die Guild Wars zal kennen, want hierna zal men zich gaan richten op Guild Wars 2.

Guild Wars: Eye of the North laat zich vandaag eindelijk eens zien met een verse trailer, waarin we diep in de wereld van Tyria duiken…

Guild Wars: Eye of The North is aanzienlijk goedkoper dan haar voorgangers, aangezien het geen nieuwe rassen te bieden heeft. Wel zullen er 40 nieuwe armor sets, 150 nieuwe skills (waarvan 50 PvP-only) en 10 nieuwe heroes hun intrede doen wanneer de level 20-grens is bereikt. De storyline zal hoofdzakelijk het eerste en tweede deel aan elkaar binden en schotelt je weer veel avontuur en actie voor, zoals we die kennen uit de voorgaande Guild Wars-ervaringen.

Guild Wars: Eye of the North verschijnt 31 augustus voor de PC.

  1.   
    Ika Q's avatar

    Ik kan niet wachten ๐Ÿ˜†

  2.   
    JanvdKolk's avatar

    Lijkt het nou zo, of is dat meisje dat je op het laatst ziet een oudere gwen?

  3.   
    TheDude's avatar

    Wil toch binnenkort wel eens beginnen met Guild Wars. Geen maandelijke kosten is toch wel lekker. Dit ziet er ook wel heel vet uit.

    Iemand nog tips voor eventuele goede uitbreidingen, of gewoon maar allemaal erbij halen? ๐Ÿ˜‰ (Geen idee of het halen van de oude sowieso nodig is om de nieuwere expansions te spelen?)

  4.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Ze hebben geen maandelijkse kosten maar ze hebben wel steeds net zo veel expansions. Het komt bijna overheen met maandelijkse kosten. bijna elke half jaar of jaar brengen ze nieuwe deel uit die 60 Euro kost. Ze hebben het heel slim gedaan. Het valt niet op maar eigenlijk is het wel zo.

  5.   
    TheDude's avatar

    Maar dat is een keuze natuurlijk, er valt zo te lezen al heel veel te doen in enkel de hoofdgame. Je hoeft dus niet per se die expansions te kopen (of wellicht koop je er 1 of 2), dus je zit niet vast aan kosten. Daarnaast is Eye of the North nog geen 30 euro….klinkt toch niet verkeerd. ๐Ÿ™‚

  6.   
    Gold_Thunder's avatar

    Dark_Phoenix schreef, "Ze hebben geen maandelijkse kosten maar ze hebben wel steeds net zo veel expansions. Het komt bijna overheen met maandelijkse kosten. bijna elke half jaar of jaar brengen ze nieuwe deel uit die 60 Euro kost. Ze hebben het heel slim gedaan. Het valt niet op maar eigenlijk is het wel zo."

    Ben jij nou zo dom of lijkt het maar zo?

    Elk jaar komt er een nieuwe Guild Wars Uitbereiding. Die kost meestal โ‚ฌ50,- .
    Elke 2 maanden moet je een Warcraft game kaart kopen terwaarde van โ‚ฌ25,- .

    Warcraft:
    12/2 = 6
    6 ร— 25 = โ‚ฌ150,- per jaar!

    Guild Wars:
    1 ร— 50 = โ‚ฌ50,- per jaar!

    En je hoeft trouwens niet de uitbereidingen van Guild Wars meteen te kopen… Je kan ook wachten totdat ie wat goedkoper zijn. Bij WoW kan dat niet omdat je na 2 maanden MOET betalen om verder te kunnen spelen.

  7.   
    TheDude's avatar

    Ach ja, ieder zo z’n voorkeur natuurlijk. De spellen verschillen onderling toch ook nog best wat, dus laten we blij zijn dat er keuze is. ๐Ÿ™‚

    En als iemand nog wat tips voor me heeft als ik met GW wil beginnen, zijn altijd welkom. (GN-mail mag natuurlijk ook! 8))

  8.   
    Ika Q's avatar

    jooncheez schreef, "Lijkt het nou zo, of is dat meisje dat je op het laatst ziet een oudere gwen?"

    Dat is ook Gwen ๐Ÿ˜‰

  9.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Waarom zou ik dom zijn. Ik wil alleen zeggen dat dit spel niet gratis is omdat er veel expansions uit komen. Het is wel minder dan wow dat wel. En ik speel geen wow dus niet denken dat ik wow speel.

  10.   
    Ika Q's avatar

    Dark_Phoenix schreef, "Waarom zou ik dom zijn. Ik wil alleen zeggen dat dit spel niet gratis is omdat er veel expansions uit komen. Het is wel minder dan wow dat wel. En ik speel geen wow dus niet denken dat ik wow speel. "

    Ik weet heus wel wat je bedoelt. ikzelf had ooit WoW gespeelt. Alleen dat het na een tijdje saai gaat worden. Dan stappen sommige gamers over naar een andere game. Dan heeft het betalen van service weinig nut voor sommige. En een expansion doet het juist goed, dan kun je weer effe verder spelen. De delen die er uit zijn gekomen zijn ongeveer minder dan 100 euro waard (bijelkaar). En trouwens niks in deze wereld is gratis ๐Ÿ˜•

  11.   
    triniton's avatar

    ik vindt de personen animatie niet zo mooi van het gezicht + haar die zien er echt bagger uit ๐Ÿ™ maar heb je nog van die zogehete “offline gebieden” waar dus niemand is behalve jij ? waar je dus ook niet kan praten dat vondt ik een min puntje bij guild wars reeks dus ik heb dat je dat bij the eye of north niet hebt

  12.   
    triniton's avatar

    ik vindt juist dat je spellen zoals WOW en LOTR online gratis moet weg geven met een 3 of 1 week gratis trail en dan verder moeten betalen moet je WOW kope 44,- kan je een maand spelen en dan moet vervolgens iedere maand 30 ,- of 15 ,- betalen dat is gewoon jammer daarom speel ik ook guild wars en ik hoop dat het een leuk spel wordt ๐Ÿ™‚

  13.   
    FableFreak's avatar

    TheDude schreef, "Maar dat is een keuze natuurlijk, er valt zo te lezen al heel veel te doen in enkel de hoofdgame. Je hoeft dus niet per se die expansions te kopen (of wellicht koop je er 1 of 2), dus je zit niet vast aan kosten. Daarnaast is Eye of the North nog geen 30 euro….klinkt toch niet verkeerd. ๐Ÿ™‚ "

    offtopic: er zijn geen uitbereidingen het zijna llemaal stand-alone games

    ontopic: ik ga deze halen no doubt ik moethem hebben 8)

  14.   
    TheDude's avatar

    Tja, ontwikkelaars/uitgevers werken ook niet gratis, dus zomaar een game ff gratis dumpen met een trial gaat gewoon niet werken. Daarvoor zijn gamessites als deze er, om alvast te horen wat het kopen waard is. 8)

    @FableFreak: ik had gelezen dat het stand-alone’s zijn ja, maar ik neem aan dat je toch wel sowieso de originele game wil om een stevige basis te hebben. Wellicht leuk pakketje om de originele nu redelijk goedkoop te halen, samen met deze uitbreiding. Al zullen de oudere uitbreidingen straks waarschijnlijk ook wel wat goedkoper worden…

  15.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Als het geen uitbreidingen zijn is het nog erger dan ik dacht. Guild Wars spreekt mij gewoon te weinig aan. Al die delen steeds kopen vind ik irritant. En ik snap niet waarom Guild Wars veel minder verkoopt dan Wow, terwijl Wow duurder is.
    En spellen zoals Wow en lord of the rings kunnen ze niet gratis maken omdat ze te veel werk kosten. En er komt steeds nieuwe vernieuwingen.

  16.   
    Ika Q's avatar

    Dark_Phoenix schreef, "Als het geen uitbreidingen zijn is het nog erger dan ik dacht. Guild Wars spreekt mij gewoon te weinig aan. Al die delen steeds kopen vind ik irritant. En ik snap niet waarom Guild Wars veel minder verkoopt dan Wow, terwijl Wow duurder is.
    En spellen zoals Wow en lord of the rings kunnen ze niet gratis maken omdat ze te veel werk kosten. En er komt steeds nieuwe vernieuwingen. "

    Tja er zijn namelijk mense die een grote portemonee hebben en sommige weer niet.

  17.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Gaat mij niet om de portemonee maar over de gameplay. En de organisatie.

  18.   
    Darkknight's avatar

    laten we het erbij houden dit is een top game is en mogen er nog veel games volgen ๐Ÿ˜‰

  19.   
    patrick123's avatar

    nog zo lang wachten ! ๐Ÿ˜ฅ

  20.   
    FlameZ's avatar

    Ziet er tof uit , maar ik had er meer van verwacht.