E3: PC mods Unreal Tournament III werken op PlayStation 3

De komst van een nieuwe Unreal Tournament brengt ongetwijfeld opnieuw een hele rits aan mods met zich mee en voor het eerst in de geschiedenis van gaming zullen PC mods ook op de console werken. Dit geldt echter alleen voor de PlayStation 3, maar hoe dit precies gaat werken is nog niet helemaal duidelijk. PlayStation 3 bezitters zullen in ieder geval verheugd zijn na het horen van dit nieuws, want de vorige Unreal Tournament van Epic Games werd werkelijk overladen met user created content.

Unreal Tournament III wordt een compleet nieuwe Unreal Tournament, dat zelfs een grotere sprong maakt tussen de originele Unreal Tournament en de 2003 en 2004-versies. Dit nieuwe deel vervolgt het bekende Unreal Tournament concept: als een futuristische strijder neem je deel aan vele, heftige gevechten tegen sterke vijanden. Maak slim gebruik van de meest krachtige sci-fi wapens en voertuigen om jezelf naar de overwinning te leiden. Dankzij de sterke Unreal Engine 3 staat Unreal Tournament III grafisch als een huis en ook online valt er weer genoeg snelle actie te beleven. Tel daar nog eens bij dat je ook nog een uitgebreide Unreal Engine 3 toolset krijgt om je eigen levels, gametypes of mods te maken en het is duidelijk dat UT 3 een first person shooter op z’n best is!

Unreal Tournament III staat gepland voor november en zal dan verschijnen voor de PC en PlayStation 3. De Xbox360 verschijnt ergens in 2008.

  1.   
    Daodan's avatar

    Epic Games heeft het erover gehad en een manier om dit te doen is om via de PC, mods op een memory stick te zetten en deze simpelweg op de PS3 over te zetten.. However, Epic wil erg graag een manier ontwikkelen om deze PC tussenstap weg te halen zodat PS3 owners dit zelf kunnen regelen. Ze zijn dus op zoek naar 1 of andere manier om PS3 users naar bepaalde sites te laten kunnen browsen en mods zelf kunnen downloaden.

  2.   
    Cirdan's avatar

    take that microsoft!

  3.   
    denjaap's avatar

    maakt me niet uit !

  4.   
    FableFreak's avatar

    ”Cirdan16″ schreef, "take that microsoft!"

    *kuch* fanboy

  5.   
    Narcist's avatar

    FableFreak schreef, "

    ”Cirdan16″ schreef, "take that microsoft!"

    *kuch* fanboy"

    He does have a point…

  6.   
    Firef0x's avatar

    The Jedi Master schreef, "

    ”FableFreak” schreef, "[quote=”Cirdan16″]take that microsoft!"

    *kuch* fanboy"

    He does have a point… [/quote]

    lekker tactical ops spelen op je PS3 🙂

  7.   
    patrick123's avatar

    haha

  8.   
    patrick123's avatar

    as he hef a point he’s not the best 😆 😛

  9.   
    Kenneloth's avatar

    Dit is eigelijk wel goed nieuws voor iederen Unreal fan of PS3 bezitter, zal dit betekenen dat er in de toekomst voor andere games ook PC mods zullen werken? 🙂