E3: Zowel Xbox360 als PS3-versie Call of Duty 4 op 60 fps

De Xbox-360 editie van Call of Duty 4: Modern Warfare draait op 60 frames per seconde. Dat werd al tijdens de presentatie van Microsoft bekend gemaakt. Uiteraard bleef het toen nog stil omtrent de PlayStation 3 versie. Nu is bevestigd dat deze ook 60 fps ondersteuning zal hebben.


Call of Duty 4: Modern Warfare speelt zich af in het heden, waar je mag strijden in uiteenlopende gebieden als het Midden-Oosten, Oost-Europa, de Noord-Atlantische Oceaan en Londen. De terrorist Zakhaev is de leider van Four Horsemen of the Apocalypse, vier machtige terroristen die Rusland terug willen brengen naar de tijden van hun volksheld Stalin. Als gevolg hier van ontstaat er een grootschalige burgeroorlog. De Amerikanen starten hun tegenacties, maar ze worden door Zakhaev richting het Midden-Oosten gelokt. De Britse SAS doorziet de plannen van Zakhaev en ze informeren de Amerikanen direct. Zodoende vecht je met zowel de Britten als de Amerikanen tegen deze gevaarlijke terrorist.

Call of Duty 4: Modern Warfare zal in 2008 verschijnen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  bubelss's avatar

  nice daar had ik stiekum togh wel een beetje op gehoopt 8)

 2.   
  Lasso's avatar

  Vrij logisch verder, maar je wilt het toch ff zeker weten.

 3.   
  TheDude's avatar

  Schijnt toch dat je boven de 30 fps niet echt veel waarneembaar verschil hebt? 🙄 Misschien dat een hogere fps wat rustiger kijkt/te spelen is en wellicht dat het sowieso een extra zekerheidje dat je niet te maken krijgt met zichtbare framedrops…

 4.   
  touchdown's avatar

  bubelss schreef, "nice daar had ik stiekum togh wel een beetje op gehoopt 8) "

  me 2 😛

 5.   
  OkkieBOOMER's avatar

  Floeiende Actie!