E3: Zorg dat je conditie op peil blijft dankzij Wii Fit

Nintendo’s laatste aankondiging tijdens de persconferentie bleek zeker niet zomaar een game te zijn, want het gaat hier om een bijzonder concept: Wii Fit. Deze sportieve game moet je nog actiever maken met de console en gaat dus wel wat verder dan het sportieve bewegen met de diverse sportgames die we tot dusver gezien hebben.

Door op een drukgevoelige plaat te stappen, het Wii Balance Board, kan de game volledig registreren wat je doet. Hierdoor zal het mogelijk zijn om diverse oefeningen uit te voeren, waaronder opdrukken, evenwichtsoefeningen en zelfs yoga en aerobics. Een paar eerste trailers tonen deze speciale game…

 1.   
  TheDude's avatar

  Dit is toch wel weer een heel sterk staaltje innovativiteit…. 🙂

 2.   
  Kenneloth's avatar

  Serieus, sinds die Wii er is, is gamen nog nooit zo gezond geweest. 😛

 3.   
  blackhawk1's avatar

  maar dat gaat tog een keer vervelen lijkt mij dan

 4.   
  The Illusionist's avatar

  TheDude schreef, "Dit is toch wel weer een heel sterk staaltje innovativiteit…. 🙂 "

  Wat een achtelijk staaltje onzin zul je bedoelen. Wie zit hier nu op te wachten, wie? Nintendo probeert gewoon de dikke Amerikanen over de streep te halen, maar gamen is dit allang niet meer. Slechte prestatie van Nintendo op de E3, imo.

 5.   
  TheDude's avatar

  Onzin, je ziet toch duidelijk gamende elementen met bijv. dat kop-spel met de voetballen. Voor de rest lijkt mij er niks mis mee, de Wii was toch altijd al van de vernieuwende besturing en iedereen die een Wii koopt vindt het blijkbaar leuk/bijzonder om te bewegen tijdens het gamen. Nu doe je dat dus eens niet met je wapperende handjes, maar mag je op een plaat bezig gaan.

 6.   
  para's avatar

  dit lijkt me wel leuk hoor en het is egt orgineel. nitendo probeerd dat veel meer mensen gaan (gamen). Als het moet met behoulp van sport doen ze dat. Volgens mij gaan ze het ook winnen van 360 en ps3, want elke rijke oma of opa koopt voor kerst liever een wii voor zijn of haar kleinkind dan een 360 of ps3 en volgens zijn er heelveel rijke oma’s en opa’s op de wereld en naast dat kopen ook ouders veel sneller een wii en de wii is ook veel goedekoper. Studenten kopen ook liever een wii want dat is gezeliger

 7.   
  ps3 gek's avatar

  Dit noem ik geen “gaming” meer. Het is eerder een fitness apparaat. Als je spinning bike voor een groot scherm zet wordt het ook geen gaming genoemt dus. Het is alleen wel grappig dat je tijdens het “gamen” op de console staat:P.