E3: Sony onthult console-exclusiviteit Unreal Tournament III

Unreal Tournament III moet volgens de makers een grote stap maken binnen de UT-serie. Voorzien van de krachtige Unreal Engine 3 zal de game ook grafisch een enorme vooruitgang zijn. Sony heeft tijdens hun E3-persconferentie bekend gemaakt dat Unreal Tournament III dit jaar een PS3 console-exclusive zal zijn. Zowel de PC- als de PS3-versie komen gewoon in november uit, maar Xbox 360-gamers zullen tot begin 2008 moeten wachten.

Unreal Tournament III wordt een compleet nieuwe Unreal Tournament, dat zelfs een grotere sprong maakt tussen de originele Unreal Tournament en de 2003 en 2004-versies. Dit nieuwe deel vervolgt het bekende Unreal Tournament concept: als een futuristische strijder neem je deel aan vele, heftige gevechten tegen sterke vijanden. Maak slim gebruik van de meest krachtige sci-fi wapens en voertuigen om jezelf naar de overwinning te leiden. Dankzij de sterke Unreal Engine 3 staat Unreal Tournament III grafisch als een huis en ook online valt er weer genoeg snelle actie te beleven. Tel daar nog eens bij dat je ook nog een uitgebreide Unreal Engine 3 toolset krijgt om je eigen levels, gametypes of mods te maken en het is duidelijk dat UT 3 een first person shooter op z’n best is!

Unreal Tournament III staat gepland voor november en zal verschijnen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    Kenneloth's avatar

    Zijn hier al system specs van bekent? Ik wil de game zelf graag hebben namelijk 😛

  2.   
    Daodan's avatar

    Er zijn nog geen system specs bekend. Maar, als je de game in volle glorie wilt draaien, dan bet your ass dat je een lekker systeempje nodig zult hebben. However, Epic is altijd heel goed geweest in het laten draaien van klasse games op wat mindere PCs, dus verwacht niet dat de minimum specs al te extreem zullen zijn.

  3.   
    TheDude's avatar

    Gelukkig niet langer wachten voor de PC-versie… 8)

  4.   
    Urkie's avatar

    Daodan ze hebben al een keer in een interview gezegd dat te ut 3 ook op de mindere pc’s goed willen laten draaien 😉

  5.   
    denjaap's avatar

    goed dat die voor de pc uitkomt !!

  6.   
    Kenneloth's avatar

    Daodan schreef, "Er zijn nog geen system specs bekend. Maar, als je de game in volle glorie wilt draaien, dan bet your ass dat je een lekker systeempje nodig zult hebben. However, Epic is altijd heel goed geweest in het laten draaien van klasse games op wat mindere PCs, dus verwacht niet dat de minimum specs al te extreem zullen zijn."

    Ja klopt de goede games draaiden al goed op een wat slomere PC. Dat is 1 goed punt, niet veel game companies doen dan. 🙂

  7.   
    patrick123's avatar

    deze zal een doorbraak geven bij de multi media ! 😀