Heavenly Sword mogelijk spoedig voorzien van demo

De stevige actiegame Heavenly Sword is nog niet heel veel in het nieuws geweest, maar toch zijn er al veel gamers die deze game nauwlettend in de gaten houden. Voor hen is er dan ook mogelijk goed nieuws, want productmanager Mat Hart heeft gemeld dat we binnenkort een demo kunnen verwachten. Volgens Hart is ontwikkelaar Ninja Theory bezig met de voorbereidingen om PS3-bezitters straks kennis te laten maken met Heavenly Sword.

Het is nog niet duidelijk wanneer de demo precies zal verschijnen, maar het lijkt aannemelijk dat dit enige tijd na Sony’s persconferentie tijdens de E3 zal zijn.

Heavenly Sword is een intense fighting-game, waarin je met de roodharige dame Nariko als hoofdpersoon vijanden de wind van voren moet geven. In de handen van een leek op het gebied van vechten hebben wapens natuurlijk helemaal geen zin, dus is ontwikkelaar Ninja Theory zo vriendelijk geweest om deze dame te voorzien van een flinke portie ervaring op het gebied van martial arts.

Nariko is de dochter van een clanleider en deze clan heeft als belangrijke taak om het ‘Hemelse Zwaard’ te beschermen. Als op een dag een vijandige koning de clan van Nariko aanvalt en vrijwel geheel uitroeit, maakt Nariko een gevaarlijke keuze: ze pakt het ‘Heavenly Sword’ in een laatste poging om te overleven. Aan Nariko de taak om de vijandige koning en zijn knokploegen te bestrijden om zo het zwaard te beschermen.

Heavenly Sword zal medio september uitgebracht worden voor de PlayStation 3.

  1.   
    TheDude's avatar

    Hmm een demo zou niet verkeerd zijn. Momenteel geef ik toch de voorkeur aan Ninja Gaiden: Sigma of Devil May Cry 4 in deze hoek, maar wie weet wordt dit ook wel wat leuks… 8)

  2.   
    GraveDevil's avatar

    Nog nooit van heavenly Sword gehoord eigenlijk.. Dus als er een demo van komt op de pc downlaod ik hem wel 😀

  3.   
    Cirdan's avatar

    Heavenly Sword zal medio september uitgebracht worden voor de PlayStation 3.

    PS3 only you bitch:p (grapje^^) niet te serieus opvatten zoals sommige hier doen;)

  4.   
    patrick123's avatar

    het wordt een meisje die je speelt 😉