Medal of Honor: Airborne verschijnt op 31 augustus in Europa

Dinsdag werden we al voorzien van de Amerikaanse releasedatum van Medal of Honor: Airborne. Het wachten bleef echter op een officiële onthulling voor Europa, aangezien het niet de eerste keer zou zijn dat een game pas weken later in Europa in de verkoop gaat. Electronic Arts heeft vandaag goed nieuws bekend gemaakt, want de game zal in Europa slechts drie dagen later uitgebracht worden dan in Amerika. Wat inhoudt dat de nieuwste Medal of Honor-game bij ons vanaf 31 augustus in de winkelrekken zal liggen.

Het betreft hier nog wel ‘slechts’ de onthulling van de versies voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Wanneer de overige platformen aan de beurt zijn, is nog onduidelijk.

Het verhaal van Medal of Honor: Airborne draait om Boyd Travers, een Amerikaanse soldaat die zich heeft opgegeven bij de Amerikaanse luchtmacht om zich vervolgens bij de ‘82nd Airborne Division’ te voegen. Een Amerikaanse luchteenheid die daadwerkelijk heeft bestaan en het in de oorlog moest opnemen tegen de Duitsers, die natuurlijk superieur waren in aantal. De eerste missies spelen zich in 1943 af op Sicilië, later maak je ook D-Day en de bevrijding van de rest van Europa mee. In de game kan je door middel van parachutesprongen je startlocatie bepalen, waardoor je zelf bepaalt hoe je de missies gaat aanpakken.

Medal of Honor: Airborne komt op 31 augustus uit voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. De PlayStation 2- en Xbox-versie volgen later.

  1.   
    Geniaal's avatar

    Kopen 8)

  2.   
    Remmie!'s avatar

    als ze t allemaal waarmaken wel jha 😆 😆

  3.   
    R.andom H.ero's avatar

    Sean schreef, "Kopen 8) "

    Crysis eerst, dan zie ik wel verder.

  4.   
    Geniaal's avatar

    R.andom H.ero schreef, "

    ”Sean” schreef, "Kopen 8) "

    Crysis eerst, dan zie ik wel verder.

    "

    Gewoon allebei 🙂

  5.   
    Nielskuhhveki's avatar

    Sean schreef, "

    ”R.andom H.ero” schreef, "[quote=”Sean”]Kopen 8) "

    Crysis eerst, dan zie ik wel verder.

    "

    Gewoon allebei 🙂
    [/quote]

    Nee crysis eerst daar stem ik in mee 😆

  6.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Zeker Kopen 😆 Hmm ik vraag me af, Medal Of Honor heeft vele WWII games gemaakt zal Medal Of Honor ook naar de Moderne oorlog gaan 🙄 net als Call Of Duty