Start your engines! voor SBK-07: Superbike World Championship in mei

18 mei is het zover: SBK-07: Superbike World Championship zal zijn opwachting maken op de PlayStation 2 en PSP. Dat heeft Milestone laten weten in een persbericht. De motorracer, die een grote concurrent van MotoGP moet worden, zal zich onderscheiden door de ‘real world handling and physics’. Dit moet de besturing ten goede komen en zal veel lekkerder te besturen zijn dan de directe rivalen, aldus Milestone. Toch gaat dit spel niet over hetzelfde evenement.

SBK-07 Superbike World Championship focust zich niet op de welbekende MotoGP, maar op het ondergewaardeerde Superbike kampioenschap. In deze competitie gaat het uitsluitend om fabrieksmotoren, van onder andere Ducati, Honda, Kawasaki en Suzuki. De races worden over de hele wereld gehouden, waaronder op Silverstone, Magny-Cours, maar ook op het circuit van Assen. Er zullen dertien officiële circuits te berijden zijn met de nieuwste motoren. Bekendste rijders uit de klasse zijn Max Biaggi, James Toseland en Troy Bayliss. In tegenstelling tot de voorganger van SBK-07 (Superbikes: Riding Challenge) is in deze game de volledige licentie aanwezig van motoren, rijders en circuits.

SBK-07 Superbike World Championship wordt binnenkort voor de PlayStation 2 en PSP verwacht. Later zal de game nog voor de PC en Xbox 360 verschijnen. Deze week zal er een preview op Gamersnet te lezen zijn met meer informatie.

  1.   
    ThMsZ's avatar

    kijk of deze het gaat maken die andere ware allemaal vlut 😀 😕