De nieuwe Lexus wagens scheuren er op los in Test Drive: Unlimited trailer

Test Drive: Unlimited ligt inmiddels al voor de Xbox 360, PC, PS2 en PSP in de winkels, maar voor de Xbox 360 versie blijft nog steeds nieuwe content uitkomen. Zo is het binnenkort de beurt aan twee gratis Lexus wagens, die onlangs werden aangekondigd. Vandaag hebben we een nieuwe trailer waarin deze twee paradepaardjes schitteren.

Test Drive: Unlimited wordt niet zomaar een game waarin je lekker kan rond crossen, maar het wordt een M.O.O.R.: Massively Open Online Racing. Dat betekent dat je dus niet meer in je eentje rond rijdt, niet meer tegen bots moet racen maar dat je met duizenden mensen tégelijk online kan racen. Zo kan je tot 16 mensen met elkaar racen over enorme lappen asfalt, maar er is ook de kans dat je onderweg andere racers tegenkomt die toevallig ook op die track bezig zijn. Dit zorgt ervoor dat het spel een totaal andere beleving zal gaan krijgen dan we tot nu toe zijn gewend van racegames.

De High Definition-versie is hier te bekijken.

Test Drive Unlimited ligt inmiddels al in de winkels voor de Xbox 360, PC, PS2 en PSP.

  1.   
    WW's avatar

    Leuk idee. Een soort Habbo/second life maar dan als racegame. En leuker, lijkt me. 🙂

  2.   
    TotalPicnic's avatar

    de game is al lang uit WW, <_< er komen alleen nieuwe lexussen bij, en ik ga de gs450 h krijgen (niet ingame)

  3.   
    TotalPicnic's avatar

    doet me btw wel deken wat ze met de hybrid drive hebben gdaan????

  4.   
    Remmie!'s avatar

    ”veyron92″ schreef, "de game is al lang uit WW, <_< er komen alleen nieuwe lexussen bij, en ik ga de gs450 h krijgen (niet ingame)"

    😀 grappig auto'tje