Maak foto’s op de nieuwe website van Colin McRae DIRT

De website van Colin McRae DIRT is online gegaan, met aan paar kleine features. Zo zijn er al wat screenshots en een spelbeschrijving te vinden. Ook kun je foto’s maken van een voorbij scheurende rallyauto en zo meedingen naar de ‘foto van de week’. Nog niet alle links zijn actief, zo zullen er nog downloads en previews beschikbaar komen in de nabije toekomst. De nieuwe website vind je hier.

Aangekondigd als “de meest diverse game uit de serie” zal Colin McRae: DIRT locaties overal ter wereld bevatten. Ook het bekende handelsmerk van de serie, de point-to-point races, alsmede een aantal off-road events zullen in de game voorkomen. Exacte locaties en circuits zijn nog niet bekend gemaakt, maar het gerucht gaat dat in elk geval de gehele 20 kilometer lange rit bij Pike’s Peak International te rijden zal zijn, inclusief de meer dan 150 bochten door de Rocky Mountains.
Als toevoeging op de point-to-point races zal Colin McRae: DIRT ook voorzien worden van woestijnraces met 4×4’s en Dakar-vrachtwagens, Rally Crosses met afwisselend zand en asfalt en tot slot Hill Climbing met 850 PK-sterke monster-trucks. Verder zal de game een modus krijgen voor alle Europese, Internationale en Wereld kampioenschappen waarin je kunt rijden met officiële 2WD, 4WD, RWD en Classic rally-auto’s.

Aankomende zomer kunnen we genieten van Colin McRae DIRT op Xbox 360, Playstation 3 en pc.

  1.   
    ricklolps3's avatar

    dat spel ga ik halen voor de ps3 lijk me zooooooo vet !!!!! 😀

  2.   
    Ruudjee's avatar

    Jij bent wel erg overdreven trots op je PS3 ofniet? 🙄

    Anyway, best leuk gedaan die website alleen heb je er weinig aan 😛

  3.   
    Cirdan's avatar

    ahum Ruudjehh:P wat zei je ook alweer? dat jij zo trots bent op je xbox360?:P