Eindelijk weer een klein teken van leven van Unreal Tournament III

Unreal Tournament III moet volgens de makers een grote stap maken binnen de UT-serie. Voorzien van de krachtige Unreal Engine 3 zal de game ook grafisch een enorme vooruitgang zijn. Het is alweer een tijdje rustig geweest rondom de game, maar vandaag krijgen we dan toch weer een klein teken van leven met een nieuw screenshot. Howel het er slechts één is, blijft het een veelbelovende uitstraling hebben.

Unreal Tournament III wordt een compleet nieuwe Unreal Tournament, dat zelfs een grotere sprong maakt tussen de originele Unreal Tournament en de 2003 en 2004-versies. Epic vindt dat Unreal Tournament 2004 helemaal niet zo goed is als het had kunnen zijn, iets wat hardcore fans beamen. Één van die nieuwe gameplayelementen is de Conquest-mode, die waarschijnlijk als vervanger gaat dienen voor Assault, met ‘maps zo groot als 3 Onslaught-maps, missiedoelen die op Assault lijken en miniem resource management’.

[SCREENSHOTS]

Unreal Tournament III staat gepland voor het derde kwartaal van dit jaar en zal verschijnen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    Daodan's avatar

    Ik weet niet waar jullie jullie informatie over deze game vandaan halen, maar inmiddels is deze shot alweer een maandje of 2 oud terwijl er laatst écht nieuwe zijn verschenen met een aantal filmpjes daarbij. x)

    Neemt natuurlijk niet weg dat het een mooie shot is en dat deze game mijn soxx gaat roxxen. 8)

  2.   
    ChielB's avatar

    Natuurlijk is er al meer geweest dan alleen screens, we hebben ook al wel diverse trailers langs zien komen. Echter het is weer een tijdje geleden dat er officieel wat naar buiten is gebracht.

    En idd, het gaat zeer waarschijnlijk een erg vette game worden. 😀

  3.   
    Tom's avatar

    Private Augustus Cole anyone?