Next-gen strijdveld laat zich weer zien met Battlefield: Bad Company

De Battlefield-serie gaat alweer een tijdje mee en geheel in de lijn der verwachting zal er straks ook een nieuwe telg uitkomen voor de next-gen consoles. Dit nieuwste deel, dat als Battlefield: Bad Company door het leven gaat, heeft zich nog maar weinig laten zien. Vandaag komt daar gelukkig weer verandering in met een aantal frisse screens.

Battlefield: Bad Company is de eerste Battelfield voor de next-gen consoles PlayStation 3 en Xbox 360. De game is sinds vorig jaar augustus in ontwikkeling bij Electronic Arts en wordt vanaf de grond opgebouwd. Bad Company zal gebruik maken van de FrostBite game-engine van Digital Illusions. In Battlefield: Bad Company zal je met een groep soldaten achter de vijandelijke linie worden gedropt. Deze groep zal bestaan uit persoonlijke gelukzoekers die uit zijn op succes en wraak. De game zal vol zitten met zwarte humor, avontuur en voorzien zijn van een omgeving waarin vrijwel alles te vernietigen is. Juist die vernietigbare omgevingen zullen een prominente plaats innemen in de karakteristieke multiplayer-modes die zo kenmerkend zijn voor de Battlefield-serie.

[SCREENSHOTS]

Battlefield: Bad Company staat gepland voor dit jaar en zal verschijnen voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    Ranzaap's avatar

    Potverpillekes, Dat ziet er goed uit! Alleen moeten ze de achtergronden nog wat opknappen.

  2.   
    Cirdan's avatar

    damn dat ziet er nice uit:D

  3.   
    ChielB's avatar

    De release duurt nog wel even, dus ze zijn er nog wel volop mee bezig. Het blijven immers slechts screenshots. Net zoals die helikopter, kan een stukje anti-aliasing ook geen kwaad. 😉 Maar ook daar wordt vast nog aan gewerkt…

  4.   
    Geniaal's avatar

    Niccceeee!

  5.   
    R.andom H.ero's avatar

    Waarom een lage HMMVW met een Sovjet PKM op het dak??

  6.   
    Ruudjee's avatar

    @ R.andom H.ero

    Wa kan mijn da nou verrekke?! Als ’t maar schiet!

    Ziet er trouwens wel heeel erg mooi uit, deze houd ik zeker in de gaten!

  7.   
    XGT_Spider's avatar

    Oud dat zijn gewoon screens uit bf2 bad company trailer van vorige maand

  8.   
    Uchiha linkz's avatar

    omg dit is tog wel mooi 😀

  9.   
    mosselman's avatar

    ziet er zeer netjes uit maar komen er nog wel spellen uit voor de ps2 of kan ik die net zo goed bij het grof vuil dumpen en een ps3 kopen?