Kratos komt naar je handheld: God of War op de PlayStation Portable?

Volgens de Spaanse website Meristation is de kans zeer groot dat God of War voor de PlayStation Portable zal verschijnen. De vraag zou alleen nog zijn ‘wanneer’ en niet ‘of’ God of War op de PSP verschijnt. Ontwikkelaar Ready at Dawn zou mogelijk aan een PSP-spinoff van deze game werken, waardoor het er tevens op lijkt dat het niet slechts een port zal worden, maar wellicht een geheel nieuwe game. Er zijn nog geen verdere details bekend gemaakt, dus het wachten is op een officiële aankondiging…

In God of War speel jij Kratos, een koelbloedige Griekse krijger die in opdracht van de oorlogsgod Ares er lekker op los moordt. Kratos is het moorden echter zat en gaat op jacht naar de god van de oorlog himself. Daarvoor heb je een voorwerp nodig uit ‘Pandora’s Box’ en voordat je daar bent, zul je vele vijanden moeten verslaan. Dit doe je op supercoole manier met vele brute moves en wapens. Daarnaast zullen er ook puzzels opgelost moeten worden en af en toe kom je een platformelement tegen.

God of War is in 2005 al verschenen voor de PlayStation 2 en op 27 april zal het tweede deel, Divine Retribution, nog uitgebracht worden.

 1.   
  ChielB's avatar

  Dit lijkt me toch alles behalve uitmelken….
  Meer een erg leuk bericht voor mensen met een PSP.

 2.   
  B4d33nD's avatar

  Best wel logisch. Sony maakt de game, dus komt ie op de PSP. Lijkt me vet.

 3.   
  Mandamo's avatar

  Eindelijk weer een goed spel voor de psp? 🙂

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  maak me niet zoveel uit ik speeld liever god of war op me ps2 met me dolby 5.1 aan 😀

 5.   
  Ruudjee's avatar

  Best een leuk idee, maar dan moet het wèl goed uitgewerkt worden!