Eerste bewegende beelden van Ghost Rider stormen je monitor op

Ghost Rider is een gerenommeerde comicserie waarvan dit voorjaar ook een film verschijnt. Climax, 2K Games en Take Two Interactive kwamen op het idee om hiervan ook een spel te bakken, en daar hebben we ‘m dan eindelijk. Hoewel de game al vrij binnenkort verschijnt, de zestiende van deze maand, hebben we nu pas de eerste bewegende beelden. Maar genieten, dat is het wel.

Ghost Rider is een comicserie die al vele jaren meegaat. Regisseur Mark Steven Johnson maakte in opdracht van Columbia Tristar Pictures en Marvel Entertainment een gelijknamige film, die gebaseerd is op de stripboeken. Nicolas Cage, Eva Mendes en Sam Elliott vertolken de hoofdrollen in deze thriller, waarin motorstuntman Johnny Blaze zijn ziel verkoopt aan een duistere macht om de levens van zijn geliefden te redden. Jaren later wordt Johnny’s ziel vrijgelaten als hij akkoord gaat om de legendarische Ghost Rider, een bovennatuurlijk wezen van wraak en gerechtigheid, te worden.
Een groot deel van de game zul je op je motor doorbrengen, om allerlei badguys om zeep te helpen. Het vechtsysteem moet iets geheel nieuws worden, waarin je blijft leren en leren. Om beter te worden, maar ook om nieuwe moves en combo’s te leren.

Ghost Rider verschijnt op 16 februari in de winkels voor de PlayStation 2, PSP en GBA, voor het zachtje prijsje van 39,95 voor de PS2- en PSP-versie en 29,95 voor de GBA-versie.

Meer Ghost Rider

6/3/2007Ghost Rider 3
  1.   
    Ruudjee's avatar

    What.. The.. FUCK is dit voor iets 😮 ?

  2.   
    R.andom H.ero's avatar

    /fail

  3.   
    TheBigman's avatar

    ehh ik dacht da ze gestopt waren met nintendo 64 spellen te maken 😮

  4.   
    Bub’z's avatar

    ok, dit lijkt wel gewoon serieuze bagger.

    leuk voor in een cornflake-verpakking…

  5.   
    Design's avatar

    Lol, dit meen je niet. Wat is dit nu voor iets? 😕