Electronic Arts onthult nieuwe productlijn: De Sims Verhalenreeks

Electronic Arts heeft vandaag de nieuwste telg aangekondigd uit de al immense Sims-serie, De Sims: Levensverhalen. Deze game zal onderdeel uitmaken van de productlijn De Sims Verhalenreeks, waarbij meerdere ‘verhalen-games’ van de Sims nog gaan volgen. Zo kunnen we ook nog in de loop van dit jaar De Sims: Dierenverhalen verwachten en voor volgend jaar staat De Sims: Eilandverhalen op de planning. Het eerste deel uit de serie wordt dus Levensverhalen en deze zal speciaal ontwikkeld worden om op een laptop te kunnen spelen. Het is ook niet nodig om over een van de originele Sims-spellen te beschikken. Vandaag zijn er direct al een aantal eerste screens uitgebracht.

Het eerste deel van De Sims Verhalenreeks is De Sims: Levensverhalen. In deze game volg je de levens van Manon den Hartog en Vincent van der Meer, twee totaal verschillende personages met elk hun eigen ontwikkelingen op liefdesgebied. Het komische en romantische plot bestaat uit twaalf hoofdstukken, waarbij jij je Sims leidt door unieke en grappige verhaallijnen vol romantiek, intrige en dramatische wendingen. Zal Manon haar eerste aanbidder dumpen om vervolgens te trouwen en kinderen te krijgen met aanbidder twee? Zal de succesvolle ondernemer Vincent ooit geluk in de liefde vinden, of in ieder geval de boosdoener die zijn pogingen dwarsboomt? Je vindt het antwoord op deze vragen en nog veel meer in De Sims: Levensverhalen. Uiteraard is ook de klassieke gameplay te selecteren via het speltype ‘Vrij Spelen’.

[SCREENSHOTS]

De Sims: Levensverhalen staat gepland voor 2 maart en zal verschijnen voor de PC.

Meer De Sims: Levensverhalen

  1.   
    Recon's avatar

    Mhhh, het ruikt hier naar melk.

  2.   
    Firef0x's avatar

    nee dat is het stoombad

  3.   
    ChielB's avatar

    Haha 😛
    Voor de ‘doorgewinterde’ gamer zal het niet snel wat boeiends zijn zo’n game, maar met meer dan de helft vrouwelijke gamers als doelgroep en de nog steeds goede verkoopcijfers zouden ze gek zijn om deze serie te laten liggen.

  4.   
    Ruudjee's avatar

    “Moeeeeeeeee!”

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    nou ja is weer eens wat anders je volgt echt de levens verhaal messchien dat ik hem wel effe check kijken hoe die is 😛

  6.   
    Nirusu's avatar

    Goddamn verzin is wat nieuws.

  7.   
    Design's avatar

    Same old shit? 😕

  8.   
    Nielskuhhveki's avatar

    Idd Try enything else 😕

  9.   
    Gold_Thunder's avatar

    Wat zou jij doen als iedereen deze spellen koopt inclusief de 1000 den uitbereiding en er bakken met geld aan verdient?

  10.   
    Paolo's avatar

    De Sims is echt de onbetwiste melkfabriek. 😕