Half-Life 2 gaat op de next-gen consoles door het leven als Orange Box

Half-Life 2 is overduidelijk een groot succes geworden en het was dan ook meer dan logisch dat de game vorig jaar werd aangekondigd voor een verschijning op de Xbox 360 en PlayStation 3. De game zal waarschijnlijk tegelijk releasen met Half-Life 2: Episode Two voor de PC en deze conversie bevat dan ook het orginele spel, als ook de vervolgstukken Episode One en Episode Two. Daarnaast zit in het pakket ook de cartoon-achtige multiplayer Team Fortress 2 en de game Portal. Hoe de makers het bedacht hebben is een raadsel, maar het pakket zal door het leven gaan als Half-Life 2: Orange Box.

Half Life 2 bouwt verder op het verhaal van de orginele Half Life, waarin Gordon Freeman het op moest nemen tegen hordes aliens en vele federale soldaten. De game zal spannende gameplay hebben en weer een verrassend verhaal. Ook een belangrijk deel van de gameplay is de interactieviteit met de omgeving, alles is stuk te knallen, aan te zetten of te gebruiken. Ook de futuristische wapens zijn weer erg leuk en je kunt in allerlei voertuigen over de grote levels heencrossen.

Half-Life 2: Orange zal in de loop van dit jaar verschijnen voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

  1.   
    Ruudjee's avatar

    Ah heb ooit een trailer van die game Portal gezien, echt geniaal 😀

  2.   
    ChielB's avatar

    Kan zeker leuk worden, maar ook de humor en actie van Team Fortress 2 lijkt me echt geweldig. Zal een mooi pakketje gaan worden… 🙂

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    beetje raare naam maar goed het gaat om het spel 😀