Betreed het thuisfront van de hobbits in trailer LotR Online: Shadows of Angmar

Nu de release van Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar, die gepland staat voor het eerste kwartaal, steeds dichterbij komt, krijgen we ook steeds meer beeldmateriaal te bewonderen. Om het weekend mee door te komen hebben we vandaag een nieuwe trailer met een korte rondleiding door de Gouw, het thuisfront van de kleine hobbits.

Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar is de eerste MMORPG gebasseerd op J.R.R. Tolkien’s boeken van Lord of the Rings. In deze game creëer je een eigen held die zijn roem moet halen uit de strijd om Midden-Aarde. Dit doe je met behulp van de legendarische wapens die je zelf zult moeten vinden en waarmee je de talloze strategische gevechten aan gaat. Ook in deze MMORPG moet je natuurlijk je unieke reputaties opbouwen en hiermee je vijand proberen te overtreffen. De game speelt zich af in het legendarische rijk Eriandor waar onder andere de Gouw, Rivendel en Breeg liggen. Voor Midden-Aarde vormt er zich een steeds grotere drieging uit het donkere koninkrijk Angmar. Alleen de dappersten en de sterksten kunnen de kwade legers van Sauron tegenhouden. Je zult het onder andere op moeten nemen tegen Spiders, Trolls, Orcs, Barrow Wights en de Nazgûl, maar behalve al dat kwaad kun je ook een vrolijke ontmoeting met Elrond, Tom Bombadil, Bilbo, de Dúnedain of zelfs leden van het reisgenootschap zelf meemaken.

Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar is in ontwikkeling voor de PC en staat gepland voor het eerste kwartaal van 2007.

 1.   
  Wouter's avatar

  Geweldige game! Weet iemand van jullie of je voor dit spel online moet betalen net als WoW. Of hoeft dat niet?

 2.   
  Uchiha linkz's avatar

  wooot echt mooi.

 3.   
  Mrn.'s avatar

  Als je er niet vooor hoeft te betalen dan ga ik hem misschien wel halen :P.

 4.   
  Ariose's avatar

  Dit lijkt mij echt zo vet! Alleen ik denk niet dat het gratis wordt. Maar zolang de kosten niet te duur worden koop ik LotR Online wel!

 5.   
  Kilerden's avatar

  ziet er vet uit

  ga probere beta tester te worden…

 6.   
  NaabSchaap's avatar

  Je moet ervoor betalen alleen hoeveel weten ze niet

 7.   
  Wouter's avatar

  Shit!

 8.   
  Dirkiee Pooh's avatar

  Als je niet per maand hoefte te betalen had ik hem wel gekocht.
  Dan blijf ik eerst nog wel effe guild wars spelen.

 9.   
  micor's avatar

  egt stoer 8)
  ik denk trouwens dat er nog meer delen komen met andere delen van midde aarde!!!!!!!!:D