Theatre of War betreedt verschillende podia in nieuwe trailers

Theatre of War is een RTS simulatie die het realisme hoog in het vaandel heeft staan. Ontwikkelaar 1C Company heeft nou niet bepaald wereldwijd naam gemaakt en de meeste bekendheid die een ontwikkelaar zich kan wensen. Theatre of War is een titel die hier verandering in moet brengen en dus begint IC Company alvast met het strooien van verschillende gameplaybeelden.

Theatre of War laat je het slagveld van een realistisch perspectief betreden door het spel richting het genre oorlogsimulatie op te schuiven. Deze RTS heeft 40 historische veldslagen te bieden die onder te verdelen zijn in vijf campaign die je tevens meer moeten leren over de Tweede Wereldoorlog dan de gemiddelde geschiedenisles. Historisch gebruikte documenten van onder andere de Amerikanen, Britten, Duitsers en Fransen zullen je hierbij moet helpen net als alle tot in de details nagemaakte tanks, gevechtsvliegtuigen en wapens. Ook moet de AI realistisch overkomen doordat ze gebruikte gevechtstactieken toepassen om je het leven zuur te maken. Theatre of War heeft ook iets van een RPG in zich, doordat soldaten kunnen promoveren en ervaringspunten en nieuwe skills kunnen verdienen als zij hun weg door het slagveld knallen. Het spel zal onlinemogelijkheden hebben, hoewel hier niet veel over is gezegd. In ieder geval is er genoeg te doen als we het zo horen.

Theatre of War moet dit jaar nog uitkomen voor de PC.

  1.   
    Paolo's avatar

    Beetje saai, weinig actie?

  2.   
    ChielB's avatar

    Dat ook, maar de game is ook grafisch niet al te best zo te zien. Dan kan je beter Company of Heroes of eventueel Faces of War halen…

  3.   
    Bub’z's avatar

    gaat een beetske schokkkerig als ge het mij vraagt ๐Ÿ˜•

  4.   
    Bleken's avatar

    Ben benieuwd wie dat spel koopt

  5.   
    Headdy NL's avatar

    ๐Ÿ˜• wtf is dit ๐Ÿ˜•

  6.   
    Design's avatar

    Loopt niet echt vlot zo te zien… ๐Ÿ™„

    Idd ChielB, ik zou ook eerder Company of Heroes aanraden. Echt vette game is dat. 8)