Epische actie op screens van LotR: BfME II: The Rise of the Witch King

De uitbreiding voor Lord of the Rings: Battle for Middle-Earth 2: Rise of the Witch (een hele mond vol inderdaad) zit er alweer aan te komen. Na een aantal trailers die we begin deze maand al langs zagen komen, is het nu weer de tijd voor wat screenshots van de game.

Er zit een uitbereiding aan te komen voor The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth II. De uitbereiding heet The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth II: The Rise of the Witch-king (inderdaad een hele mond vol), en hij laat je spelen met de legers van de Tovenaarskoning van Angmar, onder andere bekend van de derde film.
Verwacht een geheel nieuwe singleplayercampaign waarmee je met de legers van Angmar vecht, een nieuwe factie die je ook in de skirmish, multiplayer en War of the Ring modes kunt bespelen. In de singleplayer volg je het verhaal van hun leider, de Witch King. Hoe hij Angmar veroverde, de invasie op Arnor, Aragorns voorouders, en nog veel meer.
Daarnaast krijgen de andere facties ook nieuwe units en wordt de Create A Hero-optie vergroot. Ook de War of the Ring optie wordt uitgebreid en er komen meer online mogelijkheden.

[SCREENSHOTS]

The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth II: The Rise of the Witch-King zal 1 december voor de PC moeten verschijnen.

  1.   
    Mick.W's avatar

    dat monster bij de laatste 2 screens dacht ik dat het black and white was

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    ziet er goed uit 8)

  3.   
    Enhanced's avatar

    @Mick.W: Ja het doet me ook erg aan Black and White denken.

    Ik moet zeggen dat ik dat na aperige niet zo mooi vind het past ook niet bij de rest. De rest is harstikke mooi 😀

  4.   
    micor's avatar

    hee waarom staat nergens lord of the rings shadow of angmar die schijnd heel erg goed te zijn!

    weten jullie waar ik die kan vinden en trouwens de game zou 20 november uit zijn maar hij is nog nergens tekooop!