Veiling van PlayStation 3 verboden op Britse eBay

De berichten over de PlayStation 3 blijven maar binnenstromen de laatste tijd. Morgen zal ook in Amerika de PS3-console verkocht gaan worden, wat de gekte waarschijnlijk alleen maar groter zal maken. Het beperkte aanbod tijdens de Japanse launch, in combinatie met de verwachte schaarste straks tijdens de Amerikaanse launch, hebben er al voor gezorgd dat er idioot hoge bedragen werden geboden op internetveilingen van de consoles.

Om die reden heeft eBay UK besloten om sinds gisterochtend alle PS3-veilingen te blokkeren. Deze maatregel zal gelden tot februari 2007, het moment dat de pre-orders in Europa van start zullen gaan. Zelfs dan zijn verkopers niet geheel vrij om te doen wat ze willen. Elke verkoper mag slechts één PS3 aanbieden en deze moet binnen de EU zijn gekocht. Verder moet de verkoper de garantie geven dat de console binnen 30 dagen geleverd wordt, een foto plaatsen van de aankoop- of pre-order bon en er mag uitsluitend betaald worden via PayPal. Veilingen waren nog nooit zo gemakkelijk…

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    haha ja idd dat kan ik snappen dat er een verbod komt 😆

  2.   
    Design's avatar

    Ja, ik kan het enigzins ook wel begrijpen dat ze er een verbod op plakken. Het werd een beetje absurd met al die idoot hoge bedragen.

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    ja dit was met de 360 toch ook toen