Helaas geen gekke gezichten tijdens het roeien in trailers Call of Duty 3

De Call of Duty-serie wordt door velen koning van de WOII-games genoemd en sinds afgelopen vrijdag ligt het nieuwste deel Call of Duty 3 alweer in de winkelrekken. Voor de Wii-versie, die op 8 december gaat verschijnen, is dit echter niet het geval en dus hebben we nog twee trailers die je alvast de fijne praktijken van de Wii-mote leert.

Call of Duty 3 is weer helemaal scripted, wat wil zeggen dat het pad dat je gaat in de game van te voren bekend is. Geen vrijheid zoals in Brothers in Arms, waar tegenover staat dat in Call of Duty 3 wél alles kapot kan. Meer bloed, zweet, kots en tranen dan ooit tevoren in een WOII game. Bobby Kotick, algemeen directeur van Activision, heeft bekend gemaakt geen plannen te hebben voor een PC-versie van deze game, terwijl de roots van deze game ligt bij de PC, waar het zijn debuut maakte. De game komt alleen uit op de consoles.

Call of Duty 3 is reeds verschenen voor de Xbox 360, PlayStation 2 en Xbox. De versie voor de Nintendo Wii zal gelijk met de launch verschijnen, dus 8 december.

  1.   
    Bub’z's avatar

    ik zou hem toch liever voor de x360 of ps3 halen 8)
    T lijkt mij eigenlijk makkelijker/leuker met een gewone controller…

    Edit
    en de graphix zijn daar mooier op 😛

  2.   
    Martijn's avatar

    Hmmz…diegene die dit speelt heeft duidelijk nog wat oefening nodig. 😛

  3.   
    Fawaka-W's avatar

    raar somige dinge zijn zo mooi (zoals explosie rook ect) maar de muren zijn meer playstation 1 kwaliteit.. beetje gerushed denk ik.

  4.   
    Design's avatar

    Idd Wierie, maar niet vergeten dat dit voor de Wii versie is. Het zou altijd nog kunnen dat het voor de andere consoles beter is uitgewerkt.

  5.   
    Sp33dy's avatar

    Toch weer dat oude health systeeem net als in cod2 da was een beetje nep die gast word gewoon 20141041404140454632121233 keer gerakt of zo.

  6.   
    Bleken's avatar

    Die besturing is zwaar klote als ik dat zo zie 😕