Zet je Duitse helm op en vecht mee op screens van Medal of Honor: Airborne

Er zijn weer een aantal nieuwe screenshots uitgegeven van het aankomende paradepaardje van Electronic Arts, Medal of Honor: Airborne. Op de screens, die van de Xbox 360- en PC-versie zijn, komt weer een belangrijk onderdeel van de gameplay naar voren: de vliegtuigen en de soldaten die de sprong omlaag gaan maken. In de game kan je door parachutesprongen zelf je startlocatie in de levels bepalen, wat er voor zorgt dat je over een behoorlijke bewegingsvrijheid kunt beschikken. Verder is het natuurlijk weer volop oorlog op de beelden.

Het verhaal van Medal of Honor: Airborne draait om Boyd Travers, een Amerikaanse soldaat die zich heeft opgegeven bij de Amerikaanse luchtmacht om zich vervolgens bij de ‘82nd Airborne Division’ te voegen. Een Amerikaanse luchteenheid die daadwerkelijk heeft bestaan en het in de oorlog moest opnemen tegen de Duitsers, die natuurlijk superieur waren in aantal. De eerste missies spelen zich in 1943 af op Sicilië, later maak je ook D-Day en de bevrijding van de rest van Europa mee.

[SCREENSHOTS]

Medal of Honor: Airborne komt begin 2007 uit voor de PC, PS2, PS3, Xbox en Xbox 360.

  1.   
    Ruudjee's avatar

    Hm, ziet er leuk uit, maar niet echt van “wauw”..

  2.   
    ChielB's avatar

    Eens. Het voelt een beetje aan als ‘meer van hetzelfde’.

  3.   
    Mandamo's avatar

    k vind het er wel leuk uit zien! Nu hopen dat het een beetje de zelfde speelstijl als MOHAA heeft, en niet zoals MOHPA..

  4.   
    ChielB's avatar

    Die Pacific was inderdaad niet al te best. De beste tot dusver vind ik nog steeds Frontline. Speelde erg lekker, briljante levels en verhaallijn en gewoon prima afgewerkt.

  5.   
    snowbob's avatar

    Ik speel af en toe nog wel is Mohaas online haha 😀

  6.   
    Enhanced's avatar

    Ja, dat vliegtuig wat neerstort ziet er wel mooi uit 😀 . Alleen vind ik de rest van de graphics niet heel mooi