Brute achtervolging in volledige trailer van L.A. Noire

Rockstar Games en Take 2 Interactive kondigden op 25 september de game L.A. Noire voor de next-generation consoles aan. We kregen toen slechts een korte teaser te zien, maar gelukkig is vandaag de volledige trailer vrijgegeven. In de trailer wordt de achtervolging ingezet op een man waar het uiteindelijk slecht voor afloopt. Je krijgt een een idee hoe de opdrachten eruit komen te zien, wat waarschijnlijk dezelfde richting opgaat als The Godfather. Of het daadwerkelijk zo gaat worden, is afwachten.

L.A. Noire wordt een klassiek detectiveavontuur die zich af zal spelen in het Los Angeles aan het eind van de jaren ’40. Je moet een aantal gruwelijke moorden oplossen en komt er te diep met je neus in te zitten. Gevolg is dat je binnen no-time tot aan je nek in de stront zit in de onderwereld van The City of Angels.
Het is waarschijnlijk dat een groot deel van Los Angeles uit de jaren ’40 nagebouwd zal worden in de game. Nog geen tientallen freeways, nog geen Afro-Amerikanen die rappen dat ze uit Compton en Long Beach komen, nog geen rolschaatsende meisjes op Santa Monica Beach Boulevard. Nee, in die tijd ging het om misdaad, drugs, jazz, corruptie en Hollywood. Of je nou kunt stellen dat er veel veranderd is…
L.A. Noire zal meerdere eindes kennen en de keuzes van de spelers hebben veel invloed op het verhaal en de uitkomst van de zaak. Daarnaast blijkt uit de teaser misschien dat de game zich wel helemaal in zwart-wit af zal spelen. Ook het ‘Noire’ in de titel kan hier op duiden. Dit zal een van de meest filmische ervaringen in een game van de afgelopen tijd geven, met veel actie, spektakel en een complexe verhaallijn.

De trailer is hier te downloaden en is afhankelijk van de versie 20 Mb (normaal) of 60 Mb (HD formaat) groot.

L.A. Noire zal in 2007 verschijnen voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    Mandamo's avatar

    Misschien een soort van Mafia, maar dan aan de andere kant van de wet! Godfather was echt zwaar teleurstellend.. Ben benieuwd!

  2.   
    Design's avatar

    Deze trailer maakt me nieuwsgierig. 8)

  3.   
    snuifski's avatar

    Nee is meer film noir,thriller in de trand van l.a.confidential.