Nu ook een negental screens van Grand Theft Auto: Vice City Stories

Na de spectaculaire trailer van vanochtend hebben we ook nu weer nieuw beeldmateriaal van Grand Theft Auto: Vice City Stories voor jullie. Maarliefst negen screenshots staan hieronder te wachten om bekeken te worden.

De hoofdpersoon van Grand Theft Auto: Vice City Stories is Victor ‘Vic’ Vance, de broer van Lance Vance uit het orginele Vice City. Hij heeft vroeger bij de marine gediend en de game speelt zich af in 1984, dus twee jaar voor de gebeurtenissen in Vice City. In tegenstelling tot Grand Theft Auto: Liberty City Stories is de stad van Vice City Stories wel veel groter dan in de game die vier jaar geleden al eens verscheen, Miami is namelijk verdubbeld. Ook is je bewegingsvrijheid in de game vergroot, zo is het weer mogelijk te zwemmen en zijn er ook jetski’s en helicopters aanwezig. Daarnaast zijn er uiteraard een heleboel nieuwe wapens en voertuigen, waarvan de scooters en motoren ditmaal makkelijker te besturen zijn.
Verder biedt de game vanzelfsprekend een heleboel nieuwe missies die een stuk complexer zullen zijn dan in Liberty City Stories. Verwacht dus niet persé moeilijker opdrachten, maar zeker wel veelzijdiger en uitdagender opdrachten. Voor meer info kun je ook de preview lezen.

[SCREENSHOTS]

Grand Theft Auto: Vice City Stories zal vanaf 3 november in de winkels liggen, exclusief voor de PSP.

 1.   
  Paolo's avatar

  Ahh als ik dit zie voel ik toch weer de chille sfeer die ik had bij Vice City op de PC. 🙂

 2.   
  defjam's avatar

  ooo 😮 drive-by hebbe hebbe hebbe 😀

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  @defjam

  idd hebbe hebbe hebbe 😆