TGS: Heel veel gadgets vliegen je om de oren in Fatal Inertia

Na de vele screens van de afgelopen dagen is het nu dan eindelijk tijd om te genieten van de eerste gameplay-beelden van Fatal Inertia. In een off-screen trailer van ruim 4 minuten worden de vele speciale gadgets getoond die je tijdens de race kunt gebruiken. Van stevige raketten en magneetbommen tot aan een bijzondere tijdvertrager en zelfs een authentiek rookgordijn, werkelijk van alles kom je tegen. De game lijkt overladen met gadgets en het belooft en flink spektakel te worden.

Fatal Inertia speelt zich af in de 23e eeuw en vormt een mix van street racing, demolition derbies en rally racen. Dit alles in een futuristische omgeving waar machines niet langer gebruik maken van wielen en de natuurkundige wetten alles bepalen. De nieuwe sport heet Inertia en combineert snelheid, gevechten en interactieve omgevingen. Spring in je hovercraft en laat je beste moves zien om jezelf naar de overwinning te leiden.

Check de trailer op deze site.

Fatal Inertia zal in het eerste kwartaal van 2007 uitkomen voor de Playstation 3.

  1.   
    MaxrinAss's avatar

    Dit lijkt mij een erg goede game te worden, zo zie je maar weer dat je doormiddel van screens niet kan oordelen op de game

  2.   
    ChielB's avatar

    Inderdaad. Vaak heb je toch snel een oordeel al klaar als je alleen maar wat screens hebt gezien. Toch is ook een trailer nog beperkt he… 8)