Met je McLaren F1 of Audi A3 in nieuwe trailer Test Drive Unlimited

Test Drive: Unlimited is een van Atari’s paradepaardjes voor de Xbox 360 van dit najaar, en de game moet een geweldig autoarsenaal, prachtige graphics en een geweldige online gameplay gaan bieden. Vandaag hebben we een rits nieuwe gameplaybeelden voor jullie, waarin de McLaren F1 en Audi A3.

Test Drive Unlimited wordt niet zomaar een game waarin je lekker kan rond crossen, maar het wordt een M.O.O.R.: Massively Open Online Racing. Dat betekent dat je dus niet meer in je eentje rond rijdt, niet meer tegen bots moet racen maar dat je met duizenden mensen tégelijk online kan racen. Zo kan je tot 16 mensen met elkaar racen over enorme lappen asfalt, maar er is ook de kans dat je onderweg andere racers tegenkomt die toevallig ook op die track bezig zijn. Dit zorgt ervoor dat het spel een totaal andere beleving zal gaan krijgen dan we tot nu toe zijn gewend van racegames. In de demo van de Marketplace kun je alvast proeven aan deze game.

De trailer met de Audi A3 is 9MB groot en hier te downloaden. Voor het betere werk bekijk je het McLaren F1-filmpje, dat 11MB groot is. Een HD-versie is helaas niet voorhanden.

Test Drive Unlimited zal vanaf september in de winkels liggen.

 1.   
  Ruudjee's avatar

  Et ziet er imo erg sfeerloos uit.. Ik weet niet hoe jullie erover denken?

 2.   
  J-Loco's avatar

  Best een chille game hoor, graphics mochten wat beter en de auto’s en vooral de motorren wat soepeler sturen enzo. Verder is het chill dat je ”in de cockpit kan” en alles daarin aan kan passen (hoe ver je hoog, laag naar links en rechts zit) En dat je in je spiegels kunt kijken. Ik haal hem zeker als hij voor 30 tot 40 euro in de winkel ligt. Want de hoofdprijs is nog geen 1 game waard!

 3.   
  Ruudjee's avatar

  Die cockpit view lijkt me idd ook wel erg vet maarja.. wat heb je aan een cockpit view als et een kutgame is he 🙄