Veel actie en dino`s in next-gen Turok

Bij het horen van de naam Turok denken sommigen toch even terug aan de goede oude tijd van bijvoorbeeld de Nintendo-64. Vele jaren terug was de game Turok op die console een aardig succes en waarom dan niet eens een nieuw deel maken? Dat nieuwe deel zal komen in de vorm van, wederom, Turok. Van de game, die op de next-gen consoles zal verschijnen, hebben we een aantal nieuwe screens met veel geweld, dinosaursussen en andere monsters. En dat alles in een gezellige, bosrijke omgeving.

Turok is een FPS (eigenlijk zelfs een dino-shooter) dat zich afspeelt op een mysterieuze planeet in de nabije toekomst. Als speler ben je Joseph Turok, een voormalig Black-Ops commando die nu lid is van een elitair Special Forces team. Met je nieuwe team ben je op een missie om een oorlogsmisdadiger op te sporen op een genetisch gemanipuleerde planeet. Helaas word je schip al snel uit de lucht geschoten en ben je toegewezen op je instincten en militaire training om het op te nemen tegen een leger soldaten en diverse woeste beesten die op de gevaarlijke planeet leven. Je nieuwe doel? Overleven!

[SCREENSHOTS]

Turok zal verschijnen voor de Playstation 3 en Xbox360.

  1.   
    MaxrinAss's avatar

    Ik vind het er echt niet mooi uitzien hoor 😕

  2.   
    J-Loco's avatar

    Ziet er wel aardig uit, maar alweer zo’n PS3/Xbox360 exclusive, geen Wii..

  3.   
    ChielB's avatar

    Vergelijk het gerust met een vorige Turok-versie: http://www.gamersnet.nl/index.php?display=newsitem&id=2015 😉

    En tja, hier merk je al wel het verschil tussen de 360/PS3 en de Wii, die vaak kracht te kort komt voor dergelijke games. (Maar zich natuurlijk ook niet direct richt op zulk soort spellen)

  4.   
    Cirdan's avatar

    hahaha lol:P check die reacties van die gasten in 2002:P (site van ChielB.) ik vind het wel goed uit zien hoor;) in vier jaar tijd is het echt super goed verandert!

  5.   
    n00kie's avatar

    De game turok op de playstation 2 was gewoonweg.. kut de grafix zijn inderdaad behoorlijk omhoog gegaan maar dat is nogal logiejs met een next-gen game.. 😉 🙄

  6.   
    Nirusu's avatar

    Lijkt me geen donder aan.

  7.   
    Mandamo's avatar

    Nirusu, What up’ met de kansloze reacties overal?

    Jullie zijn verwend, dit ziet er harstikke goed uit! 🙂

  8.   
    104069's avatar

    Heb eens de turok game op de gamecube gespeeld, was wel lachen met zo’n stokkie en je kon ook van die bomen om hakken en dan kwam die op zo’n dino terecht. Deze game neem ik wel als ie 20 euro is voor de 360.