Grote omgevingen en snelle actie in trailer van UT 2007

Op de Games Convention in Leipzig zijn vele nieuwe trailers getoond. Van grote tot kleine titels, van elke game werd wel íets beeldmateriaal losgelaten. Laten we direct met een grootse titel beginnen: Unreal Tournament 2007. In de trailer is duidelijk te zien dat er aan het concept niets is veranderd, en dat het eigenlijk een flink opgepoetste versie is van UT 2004. Het is maar een trailer, dus waarschijnlijk zal de in-game beelden op je eigen monitor wel een stuk beter zijn.
Klik hier voor de Windows Media Player trailer.
Klik hiervoor de QuickTime trailer.

Unreal Tournament 2007 zal een compleet nieuwe Unreal Tournament gaan worden, dat zelfs een grotere sprong zal zijn tussen de originele Unreal Tournament en de 2003 en 2004-versies. Epic vindt dat Unreal Tournament 2004 helemaal niet zo goed is als het had kunnen zijn, iets wat hardcore fans beamen. Het ontwerpproces verloopt ook anders dan voorheen: op dit moment staat de game letterlijk in de stijgers en is er nog vrijwel geen texture of fatsoenlijk vormgegeven object te vinden. Epic wil eerst zeker zijn van de gameplay en dan pas wordt alles (grafisch) mooi gemaakt. Dat is ook hander in verband met de gebruikte Unreal 3-engine, die een hele hoge polygoncount kent en dat zorgt ervoor dat het ontwerpen van objecten langer duurt. Één van die nieuwe gameplayelementen is de Conquest-spelsoort, die waarschijnlijk als vervanger gaat dienen voor Assault, met ‘maps zo groot als 3 Onslaught-maps, missiedoelen die op Assault lijken en miniem resource management’.

Unreal Tournament 2007 komt in het tweede halfjaar van 2007 uit voor de PC. Ook is het waarschijnlijk dat de game uitkomt voor de PlayStation 3 en Xbox 360, waarvan die eerste al meerdere keren bevestigd is.

  1.   
    Thé YwonUnlimited's avatar

    De link voor Guiktime is verkeerd 🙄

  2.   
    Diede's avatar

    Het is toch echt UT 2007.

  3.   
    Asilaydying_Johny's avatar

    WOW CHECK DIE GRAPHICS 😮

  4.   
    robertw13's avatar

    Wat vet!! Wat een graphics!

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    @ywon

    nee die klopt is zelfde filmpje als die van windows media player

  6.   
    snowbob's avatar

    vet met die fly-boards, maar wat voor bakbeest voor een PC heb je er voor nodig 😀

  7.   
    paramara's avatar

    zowiezow wel lekkere graphics 😀 😮